2777
2789
عنوان

تمایل به خودکشی دارم یه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم توبه کن شیطونولعنت بفرست ازیادومحبت خداغافل نشوتوروخدااسم خودکشی رونیارروزی چندین جوون میبینم که خودکشی کردن وهمه چیشون برگشته حتی رنگ چهرشون ازفکرش بیرون بیا♥️

یاحسین دستم به دامنت خودت شفاعت کن مارواون دنیامن باافتخارداخل بهشت زهراکارمیکنم🥺غسال افتخاری هستم🥰تواین چندسال فقط بخاطراون خانومی گریه کردم که هیچکس نرفت اون روغسل بده🥀کاربرقبلی هستم ولی کاربریم ازدسترس خارج شد
چیکار کنم حالم خوب بشه تمام موهام سفید شده 

حتماااااا همين فردا برو پيش روانپزشك دوتا قرص ميده ميخوري ولي اوكي ميشي بعد يه مدتم قرص قط ميكنه زير نظر خودش، 

ممكنه افسردگي باشه ، در كل قابل كنترل حتمااا برو عزيزم

من مشاور رفتم فقط یکبار

به خودکشی فکر میکردم...

بهم گفت میل به خودکشی درمان نداره مث افسردگی نیست که درمان بشه ، فقط گاهی که فراموشش کردی ، فکر میکنی خوب شدی ، در صورتی که فقط فراموش کردی ،

....

ناراحت کننده اس ،منم باورم نمیشد ، ولی حقیقته...

حالتونوبهترمیکنه؟

تتوکارم طراحم برنامه نویسم 

ولی خب تا کی خودمو تو شغل غرق کنم 

بخدا صب ساعت ۸ پناه میبرم به کارم تا ۱۰ شب ولم کنن هیچ وقت خونه نمیرم

وقتشه برام 
یه ساالل؟ خیلیه با این همه تمایل چطور نکردی؟

کاری نکردم خودمو مشغول کردم حتی تو خونه هم شب تا صب کلاس انلاین میزارم واسه هنرجوهام همه فک میکنن دیوونم که تایم کلاسام از ساعت ۱۱ شب تا ۵ صبه 

وقتشه برام