2777
2789
توام قد بلندی🙂 ۲ سانت فرقمونه

دوست داشتم ۱۶۴اینا باشم چون پسرای کلاسمون اکثرا ۱۷۵/۱۸۰اینان🌚درمقابلشون قدم بلنده🌚

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟ ن میشه پاشنه بلند پوشید  هم اینکه حس میکنم ظرافتی نداره برای ی دختر هم اینکه خیلی بده و ...

پاشنه بلند میشه خ از مدل ها و اینا همینطوریه قدشون و پاشنه بلند میپوشن 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
میگن هیچ کس از چیزی که داره راضی نیس😂 حکایت منه  ۵۵ کیلو‌ ام بی ام آی گرفتم نرمال بود قد و‌وز ...

دقیقا همینه😂😂 نه عزیزم لاغری نسبت به قدت حداقل ۷۰ باید باشی 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
جدی؟ ن میشه پاشنه بلند پوشید  هم اینکه حس میکنم ظرافتی نداره برای ی دختر هم اینکه خیلی بده و ...

پاشنه بلند هیچ وقت برام مهم نبوده کسی پاشنه بلند میپوشه که بخواد قدش بلند شه نه من که خدا دادی قدم بلند دارم جزوه معیارای زیباییه 

هرلباسی بخوام میتونم بپوشم بلند کوتاه ولی کوتاه قدا نمیتونن

ظرافت ندارن،؟!!الان مدلای معروف که قدای بلند دارن ظرافت ندارن؟!عجب😂

مورد اخر هم میانگین قد اقایون ۱۷۱ هست یه مرد متوسط یه قدی حدود ۱۷۵ باید داشته باشه مرد زیر ۱۷۰ ‌کوتاهه

من قدم بلنده همه جا شنیدم بهم گفتن خوش تیپ قد بلند... 

باور کن هرجا خودم نیستم ب گوشم میرسه که اینو گفتن

قدم170 وکاملا خوشحالم از قدبلند

قدبلند یه نعمته

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

دورم پر از قد بلنده

خواهرشوهرم و خواهرم حدودا ۱۷۷

شوهرخواهرم قدش از خواهرم کوتاهتره

۱۷۰هستم

خیلی بده با اکثر پسرا هم قدم 😶

کراشمم قد بلند نیست بد بختی 🤐

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
پاشنه بلند هیچ وقت برام مهم نبوده کسی پاشنه بلند میپوشه که بخواد قدش بلند شه نه من که خدا دادی قدم ب ...

چقد خووووبییی تووو🥺 کلا روحیه دادی بم😂❤️

من۱۶۷ام نمیدونم بلنده یا متوسط 😄

تو ایران بلند حساب میشه از میانگین خانومای ایرانی بلند تری😀

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               

من وقتی ۱۳ سالم بود یهو قد کشیدم شدم ۱۶۵ اینا بعد همش قصه میخوردم میگفتم تا ۱۸ سالگی دیگه باید لامپهای خونم من ببندم 

اخه بین همسنهام منودو سه نفر دیگه بلند بودیم بعدن میلیمتری رشد کردم الان ۱۶۸ هستم