2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 19 پست
داداشت سیب زمینی نیست؟؟؟! 😐

یجورایی انگار نوع مردونه ی منه ،،،همونطور که من هیچ حرفی نزدم از اول زندگیم ،اونم مثل من تسلیم شده ....اما مرد وزن خیلی فرق میکنند من پدر ومادری نداشتم ،کاری ندارم مجبورم شوهرمو تحمل کنم ،ما خانوادگی این ژن رو داریم 

بنظرم داداشتت از لج زنشم نباید اینکارو کنه  خیانت خیانته  زن ومرد نداره  نباید کار ...

اره ،،دوتاشون شدند مثل هم ...مثلا زن وشوهرند.....اینا خودشون همو پیدا کردند عاشق هم بودند ببین آخرش چی شد خداااا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ،،دوتاشون شدند مثل هم ...مثلا زن وشوهرند.....اینا خودشون همو پیدا کردند عاشق هم بودند ببین آخرش ...

زمونه ادما بد شدن 

اینم رسم عاشقی شده متاسفانه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

لعنت به این دنیا وآدمایی که عوض شدند....پس چرا مای بدبخت عوض نشدیم...ما همونیم که بودیم 

بنظرم بر میگرده به ذات

ذاتت درست باشه 

اگه بخوای تو موقعیت گناه واشتباهم باشی نمیری سمتش

متاسفانه زنداداشت ذاتش درست نیس

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز