2777
2789
عنوان

بیماری بچه هام وخوابیدن زیاد

824 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.

این هفته بچه هام که دو سال ونیمه و چهارساله هستتد مریض شدند.دکتر بردم سفکسیم و سفازولین و...داد.

الان دیگه تب ندارند ولی همش دوست دارند بخوابند.بیحالن و به شدت بی اشتها...کسی تجربه ای داره یا دوباره باید ببرم دکتر؟؟😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داروهای سرماخوردگی خواب آورن

ضمنا سرماخوردگی باعث بی اشتهایی هم میشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

نه نبر  .ولی یه شربت مولتی ویتامین خوب بگیر ازین بزرگ خانواده ها تقریبا ۱۴۰ تومن ه بهشون بده یه ماهه تموم میشه خودتم میتونی بخوری بشدت سیستم ایمنی و تقویت میکنه .دختر منم خورد خوب بود. موها و ناخوناشونم تقویت میشه

روانشناسی کودک
چرک خشک کن هم خواب آوره؟

دوره نقاهت اثر دارو روشون هست

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

شماتاحالا سرمانخوردی بزرگ هام موقع سرماخوردگی همین علائمو دارم اونا ک بچه ان.

بعد اینک بهتر شدن تقویتی بده دوروزه خوب میشه اشتهاشون

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
نترسم؟ آخه فقط الان آنتی بیوتیک میخورن...خواب آوره؟

نه جاي نگراني نيس. هم موقع بهبود سرماخوردگي خواب بيشتر ميشه هم اثر داروهاي خواب آور قبلي تو بدنشونه به مرور بهتر ميشن

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.