2789
عنوان

آیفون ۱۳

192 بازدید | 11 پست

چه قابلیت هایی داره که در ایران فیلتره 

چرا اصلا فیلتره 

از طرف کشور ایران فیلتره یا اینکه کشور سازنده محدودیت استفاده برای کاربرای ایرانی گذاشتن 

من خیلی دوست دارم یکیشو بخرم ولی میگم الان پولش هم آماده کنم  در حد یه گوشی سی چهل تومنی سامسونگ برام کار کنه چه فایده اش 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ایفون بهتره یا سامسونگ؟ ایفون ۷  خیلی بده ؟ 

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
ایفون بهتره یا سامسونگ؟ ایفون ۷  خیلی بده ؟

نمیدونم والا 

خیلیا میگن آیفون 

آیفون ۷ نشنیدم 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو پرداخت اینترنتی مشکل داره، نصب برنامه روش سخته

یعنی برنامه ی کارت به کارت نصب نمیشه یا کلا از سایت هم نمیشه خرید کرد ؟

تو پرداخت اینترنتی مشکل داره، نصب برنامه روش سخته

شما آیفون دارین؟ میشه بگین اگر بخواین الان گوشی بخرید آیفون می گیرین یا   s22

یعنی برنامه ی کارت به کارت نصب نمیشه یا کلا از سایت هم نمیشه خرید کرد ؟

نصب میشه ولی اختلال داره، من تا حالا نتونستم از درگاه بانک رفاه پرداخت اینترنتی کنم، کلا سخته باهاش کنار اومدن

نصب میشه ولی اختلال داره، من تا حالا نتونستم از درگاه بانک رفاه پرداخت اینترنتی کنم، کلا سخته باهاش ...

چه مزایایی نسبت به سامسونگ یا شیاومی داره 

من آیفون 13 دارم ولی در کنارش یدونه سامسونگ A10 هم دارم تا کارام رو راه بندازه سامسونگ بخر 

من خودم گوشیم  A70 هست ولی الان از نظر باتری اذیت میکنه  سه چهار ساله دستمه با این حال باز سامسونگ بگیرم ؟،