2821
2789
دختر منم سه سالشه اینجوریه. فقط هم توی خواب. حتی بعضی وقتا که خوابش عمیق میشه هم یه جاهایی از بدنش م ...

عزیزم دخترتون از کی اینجوری هست الان چند وقته یعنی ممنون میشم جواب بدین بعد کدوم تخصص بردید اطفال یا مغز و اعصاب 

عزیزم دخترتون از کی اینجوری هست الان چند وقته یعنی ممنون میشم جواب بدین بعد کدوم تخصص بردید اطفال یا ...

تقریبا از یک سالگی متوجه شدم. وقتی چهل روزش بود وقتی ادرار میکرد میلرزید گفتن طبیعیه ولی وقتی بزرگ شده این حرکت هارو تو خواب داره. من از دو تا متخصص اطفال پرسیدم گفتن چیز خاصی نیست ولی باید فیلم بگیری از حرکت هاش. راستش دیدم پسر برادرمم بعضی وقتا تو خواب اینجوری میشه واسه همین فکر کردم چیز خاصی نیست تو بچه ها. چون هر دوشون هم باهوشن هم بقیه چیزاشون نرماله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم عزیزم بعد پرش های دخترم گاهی کمتره گاهی شدید یعنی تو یه دقیقه چند بار اینجوری میشه دختر شما هم اینجوری میشه؟ بعد تکامل و حرف زدن دخترتون خوبه خداروشکر؟ 

ممنونم عزیزم بعد پرش های دخترم گاهی کمتره گاهی شدید یعنی تو یه دقیقه چند بار اینجوری میشه دختر شما ه ...

اره همینجوریه. خیلی زود حرف زد. یک سال و نیم جمله کامل میگفت. الانم از زبون کم نمیاره. شاید اشتباه من این بود که زیاد جلو تلویزیون میذاشتمش. نمیدونم. ولی روزایی که استرس بهش وارد میشه شب بیشتر تکون میخوره. 

اره همینجوریه. خیلی زود حرف زد. یک سال و نیم جمله کامل میگفت. الانم از زبون کم نمیاره. شاید اشتباه م ...

خداروشکر. آره منم چند وقت پیش دیدم نباید زیر دوسال تلویزیون نگاه کنن. آره بعضی وقتا دخترم بد خواب که میشه عصبانی و بدخلق میشه بیشتره 

فقط هم دست و پاش نیست. انگار یه پرشی توی بدنشه. شونه یا پا یا انگشتاش. مثل یه موج خیلی خیلی کوتاه تو ...

عزیزم میشه درخواستم قبول کنید دختر منم دقیقآ همینجوریه 

فقط هم دست و پاش نیست. انگار یه پرشی توی بدنشه. شونه یا پا یا انگشتاش. مثل یه موج خیلی خیلی کوتاه تو ...

سلام عزیزم 

دختر منم ۱۵ ماهشه و الان یک ماهی هست که دقیقا همین طوری تو خواب پرش داره 

دکتر خودش متاسفانه به علت بیماری چند وقتیه نیست ولی به یه دکتر دیگه فیلمش رو نشون دادم گفت هم میتونه طبیعی باشه هم میتونه نشونه مشکلی باشه که ارجاع داد به متخصص مغز و اعصاب که نوار مغز بگیره ولی شوهرم راضی نمیشه ببریمش 

دختر شما خوب شده؟؟؟ 

عزیزم میشه درخواستم قبول کنید دختر منم دقیقآ همینجوریه 

دوست عزیز دختر شما خوب شد تکوناش ؟ دکتر بردید چی گفتن؟ دختر منم یه ماهی میشه دقیقا همین طور که شما گفتید تو خواب پرش های خیلی ریز داره تو دست و پا و انگشتاش

دوست عزیز دختر شما خوب شد تکوناش ؟ دکتر بردید چی گفتن؟ دختر منم یه ماهی میشه دقیقا همین طور که شما گ ...

عزیزم پسر منم خیلی وقته این مدل پرشو داره همیشه ام اوایل خوابش هست نوار مغز و ام آر ای هم داده سالم بود خداروشکر

بعد دیدم باباشم همین مدلیه من دقت نکرده بودم😄

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم پسر منم خیلی وقته این مدل پرشو داره همیشه ام اوایل خوابش هست نوار مغز و ام آر ای هم داده سالم ...

ممنون که جواب دادید خداروشکر که مشکلی نبوده 

بله دکتر از من پرسید خودت یا شوهرت اینطوری هستید ؟ که گفتم نه . گفت این پرش ها میتونه طبیعی و ژنتیکی باشه 

سلام عزیزم  دختر منم ۱۵ ماهشه و الان یک ماهی هست که دقیقا همین طوری تو خواب پرش داره  دک ...

سلام عزيزم نگران نباش مشکلی نبود یمدت اینجوری بود ديگه خداروشکر اینجوری نشد بعدم من از چند نفر پرسیدم گفتن طبیعیه نوار مغز هم دادم مشکلی نبود شکر خدا دکترم گفت چیزی نیس

سلام عزيزم نگران نباش مشکلی نبود یمدت اینجوری بود ديگه خداروشکر اینجوری نشد بعدم من از چند نفر پرسید ...

خداروشکر که مشکلی نبوده 

دختر منم چند روزیه دیگه مثل قبل پرش نداره خداروشکر و اگه خیلی دقت کنم شاید هر از چندگاهی یه تکون خیلی ریز ببینم

راستش همسر من قبول نکرد ببریم نوار مغز بگیریم ولی این تجربه شما و دوستان دیگه، دلم رو آروم میکنه که انشاالله برای دختر منم طبیعی هست 

خدا دلبندتون رو سلامت حفظ کنه