2777
2789
دست که میزنی آره ولی تو ظاهر نه منم اون اوایل اینو حس کردم به دکترم گفتم گفت وقتی تو ظاهر مشخص نیست ...

مث همون اول موند قوزش ینی اصن نخابید؟؟

اونی ک امضامو خوندی الهی آرزوت خاطره شه.صلوات بفرسین برام  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نخوابید دست میکشم حس میکنم ولی تو ظاهرش نیست

چقدر قشنگ از زاویه جلو هم میشه عکس بدین دکترتون کی بود هزینه اش چند بود

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

چقدر قشنگ از زاویه جلو هم میشه عکس بدین دکترتون کی بود هزینه اش چند بود

عزیز من سال ۹۶ عمل کردم ۳۵۰۰ الان دکترم قیمتش خیلی بالا شده دکتر اسماعیل زارع

پاسخگوی سوالات حقوقی شما هستم💚
اخه مال منو خیلیا از نزدیک میفمن .مال شما قشنگه ملوم نیس

من ندیدم میشه ددباره بزاری

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

خیلی طبیعی بدد از جلو چطوره؟

عکساشو دیدم تو نت چقدر قشنگ عمل کرده

عکساشو دیدم تو نت چقدر قشنگ عمل کرده

ببین یعنی حرف نداره من اون موقع پیش هرکی رفتم گفتن احتمال کج شدن زیاد داره چون انحراف و پلیپ داشتم ولی این دکتر اون موقع تازه کار بود وقتی گفتم کج که نمیشه خنده اش گرفت گفت چرا باید کج بشه خیلی دکتر حساس و باشخصیت بود بعد خودم ۶ تا خالمو بردم پیشش ولی تابستون دختر خالمو بردم گفت ۲۸ تومن 

پاسخگوی سوالات حقوقی شما هستم💚
ببین یعنی حرف نداره من اون موقع پیش هرکی رفتم گفتن احتمال کج شدن زیاد داره چون انحراف و پلیپ داشتم و ...

وقت مشاوره و عمل بینیش زیاد طولانیه؟

عزیزم میشه دوباره عکس بذاری؟

میشه در مورد عملت یکم‌ توضیح مختصر بدی منم قراره عمل کنم و دماغم قوز و اعتماد به بنفس خوبی هم دارم ولی خب دوستدارم عمل کنم ولی اطرافیان میگن‌نکن ناامیدم میکنن

عزیزم میشه دوباره عکس بذاری؟ میشه در مورد عملت یکم‌ توضیح مختصر بدی منم قراره عمل کنم و دماغم قوز و ...

عزیزم اسونه عملش .ب حرف اطزافیان توجه نکن چون خوشگل میشی من هیچکی جز مامانمو شوهرم خبر نداشت رفتم عمل.۲۲تومن شد 

اونی ک امضامو خوندی الهی آرزوت خاطره شه.صلوات بفرسین برام