2777
2789

دوستان من یه دوستی داشتم خیلی خیلی مشکلات تو زندگیش داشت پدر و مادرش طلاق گرفته بودن متأسفانه مادرش  اذیتش میکرد و از خونه بیرونش کرده بود 😐 یک شب هم موند خونه ما .خلاصه گوشیش رو فروخت هم گوشی جدید شو هم گوشی قدیمی شو تا تونست بره اصفهان پیش عموش تا بتونه اونجا یه کاری پیدا کنه .الان تقریبا سه ماهی میشه رفته . اونو که اینطور دیدم یه حس خیلی بد و منفی پیدا کردم دختر خوبی بود ها ولی خیلی ناراحتم باهاش در ارتباط بودم 😐خیلی تاثیر بدی روم گذاشته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نمیدونم چرا یادم میوفته بهش هم ناراحت میشم و هم حس فوق العاده بدی میگیرم 😐😐😐🍂 دوست ندارم بهش فکر کنم .عکس هامون رو می‌دیدم اذیت شدم پاک شون کردم 😐 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دلیل این حست چیه که نسبت به اون دختر داری

خب اگه دوستم روحیه اش خوب بود من خوش حال میشدم . اکثرا دوستام موقعیت شون عالیه . خب این که اینطوری بود ناراحت بودم براش و تو روحیه ام تاثیر گذاشته 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

انرژی منفیا رو جذب می کنی و دل نازکی //ولی من حسم به این دوستت خوب بود افتخار کن به دوستی با کسی که با این همه مشکلات تسلیم نشد و کثافت کاری نکرد و به فکر چاره بوده و قوی بوده و به خودتم افتخار کن که بهش کمک کردی//واز زندگی اون درس بگیر و شکر گذار زندگیت باش هر کسی تو زندگی ما میاد مطمئنا درسی و پیامی برای ما داره 

چقدر بده ک دوستتو بخاطر اتفاقای بد تو زندگیش مقصر میدونی

عزیزم من مقصر نمی‌دونم . فقط میگم چرا تو روحیه ام تاثیر گذاشته . وگرنه من بهش خیلی کمک کردم

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
انرژی منفیا رو جذب می کنی و دل نازکی //ولی من حسم به این دوستت خوب بود افتخار کن به دوستی با کسی که ...

وی اره دقیقا.دوست هاییی که دارم که موقعیت های عالی دارن و براشون خوش حال میشم ‌‌‌‌‌ .آره راست میگی هر کسی میاد درسی تو زندگی میده . بله منم همیشه شکر گزارم

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
2790
2778
2791
2779
2792