2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من امروز کلا در حال عکس گذاشتنم😂

بیبی یودا     عاشقشم😍

ز کودکی خادمِ این تبارِ محترمم؛ چونان حبیبِ مظاهر، مدافعِ حرمم                                                                          به قصد حفظِ حریم حرم؛ به پا خیزم… کنارِ لشکرِ عشاقِ حسین؛ هم قدمم                                                                                   با افتخار یک عدد ساند*س خورِعاشق رهبرمم                     باتو از ترس نداریم به خدا☝ واهمه ای:)✊                         جانمان پیشکش🖐 سید علی خامنه ای👊                                    #اللهم عجل الولیک الفرج                         

خیلی بد کشیدمش☹️مخصوصا عنبیه اش و

ز کودکی خادمِ این تبارِ محترمم؛ چونان حبیبِ مظاهر، مدافعِ حرمم                                                                          به قصد حفظِ حریم حرم؛ به پا خیزم… کنارِ لشکرِ عشاقِ حسین؛ هم قدمم                                                                                   با افتخار یک عدد ساند*س خورِعاشق رهبرمم                     باتو از ترس نداریم به خدا☝ واهمه ای:)✊                         جانمان پیشکش🖐 سید علی خامنه ای👊                                    #اللهم عجل الولیک الفرج                         
ولی من از بچه خوشم نمیاد🤣🤣 حس میکنم درست میشه تا آدمو زجر بده🤣🤣

خودت یه زمان بچه بودیا😄

نظرت محترم قشنگم🫡

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

از بیکاری اینارم میذارم دیگه....

وای همشون و دوس دارم😃