2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

6734 بازدید | 52 پست

سلام

سه ساله عروسی کردم و یه دختز دوساله دارم  بعد عروسیم زود حامله شدم البته اون موقع زندگیم باشوهرم عالی بود

دوماهم بود ک متوجه خیانت شوهرم شدم 

خواستم طلاق بگیرم به گوه خوردن افتاد گریه التماس ک اشتباه کرده خلاصه بخشیدمش بعد خیانت همه حرمتا شکست  تو این سه سال سالی یکی دوبارش قهر یودم چون سرهر موضوعی شوهرم کتکم میزد  

من بعدسه سال هنوز بهش اعتماد نداشتم و امروز ضبط صدای گوشیمو فعال کردم و مثلا موقع پیادع شدن تو ماشین گوشیمو جا گذاشتم 

الان ادامش میگم از قبل در تاپیک قبلم نوشتم زود میزارم چون گفتم شاید حوصله نداشته باشبن برین قبلیارو بخونید و اینکه ادامه داره و موضوع جدیدیو میخوام بگم 

خواهشا صبر کنید گوشیم کنده شاید یکم طول بکشع

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

سه ساعت بعد ک شوهرم اومد گوشیمو برداشتم و با هندسغری گوش‌کردم 

صدا اومد ک گوشیشو زده شارز ولی بعد چند دقیقه صدای اس ام اس هی میومد ک صدا از گوشی خودش نبود

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

واقعا چجوری روت شد طلاق نگیری؟

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا هرچی مردع خیانتکار  هست رو ریشه کن ،کُن آمین🙃

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

یه صداهای دیگه ای مث آهنگ هم میومد هی پلی میشد  وسطاش قط میشد 

بعد ب بهانه اینکه یه چیزی تو ماشین جاگذاشتم رفتم تو ماشین گشتم زیر صندلی راننده تبلت شرکت ک چندماه پیش ب من گفت تبلت شرکتو پس داده قایدم کرده بود  

تبلت پین داشت نتونستم باز کنم ولی بالا صفحش عکس سینکارت بود بعد ضربدرم رو سیمکارت 

ک فکنم یعنی روش سیمکارت نیس 

ب رو شوهرم نیاوردم ولی دل تو دلم نیس

خدایا هرچی مردع خیانتکار  هست رو ریشه کن ،کُن آمین🙃

خدا لعنتشون کنه،من یکی که ببینم به گوه خوردنم بیوفته طلاقمو میگیرم غرورم نمیزاره باهاش بمونم

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

همون شب ک ب بهونه رفتم تو ماشین همون راه رفتم دسشویی یکم ک دیر اومدم شوهرم خیلی صدام کرد منم دشویی بودم تا دم هال اومد و صدام میکرد منم گفتم دسشویی ام انگار استرس گرفته بود  وقتی دید دسشویی ام گفت لعنت بهت

خدا لعنتشون کنه،من یکی که ببینم به گوه خوردنم بیوفته طلاقمو میگیرم غرورم نمیزاره باهاش بمونم

خدا نصیب هیچکس نکنه سخته واقعا 

منم صدرصد غرورم نمیزاره

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
واقعا چجوری روت شد طلاق نگیری؟

منم همچین تجربه ای دارم. نمیدونی چقدر بعضی مردا تو بازیگری و گول زدن استادن... گریه میکرد بلندبلند شوهرم پشت تلفن..به کل خانوادم زنگ زد واسطه شن..چه فرصت طلایی ای بود که از دست دادم... 

فرداش تبلت دیگه زیر صندلیش نبوده یعنی چیکار کرده اخه 

اینم بگم کارمنده شک دارم تو اداره باشه یعنی ب اونجا دسرسی ندارم

بهش نگفتی چرا گفتی لعنت بهت؟ 

اصلا نمیخوام مورد برا دعوا دستش بدم دنبال مدرکم باید فک کنه همه چی خوبه 

بهش گفتم حموم بود گفت خاستم فلان چیزو دستم بدی 

ولی حبخب اومد بیرون تا دم هال میرف برمیداشت هرچی میخواست