2777
2789
عنوان

بی بی بزنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست
چن وقت بعد از سقط اقدام کردی گلی ؟ 

منم۶ماه اول لوبریکانت استفاده کردم تازه فهمیدم اسپرم کشه

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گول منو خوردی  خب پس خداروشکر ۳ ماه اقدامی

۸هفته بودم ک سقط شد ۳سال جلوگیری کردم تا۹ماه پیش ک اقدام بودم ولی تازه فهمیدم لوبریکانت وروغن زیتون اسپرم کشه منم ازاونااستفاده میکردم الان خیلی نگرانم

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
۸هفته بودم ک سقط شد ۳سال جلوگیری کردم تا۹ماه پیش ک اقدام بودم ولی تازه فهمیدم لوبریکانت وروغن زیتون ...

خب دیگ عزیزم الان از وقتی لوبریکانت گذاشتی کنار تازه میش اقدامت قبلش یه جور جلوگیری بوده

سقط خیلی درد داره خیلی هم جسمی هم روحی

خب دیگ عزیزم الان از وقتی لوبریکانت گذاشتی کنار تازه میش اقدامت قبلش یه جور جلوگیری بوده سقط خیلی د ...

آره دقیقا من ازنظرروحی خیلی داغون بودم شماچن سالته گلم؟دکترگف لوبریکانت استفاده نکنین؟

آره دقیقا من ازنظرروحی خیلی داغون بودم شماچن سالته گلم؟دکترگف لوبریکانت استفاده نکنین؟

من ۲۱ 

ن دکتر بیشور نگف 

اصن نمیدونس استفاده میکنم اما باید میگف دیگ خودش