2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 55 پست
قابل تشخیص نیست فقط نهایتا تا دور روز معلوم ولی اگه بردنت حتما با اعتماد به نفس رفتار کنه با دکتر چو ...

کسی نمیدونه من یه بار سقط انجام دادم بجز شوهرم ک با رضایت خودش بود، احتمالش هست پزشک قانونی بگه به مادرم اینا؟

شاد باش ؛ این دشمنت رو غمگین میکنه :)
عزیزم خیلی ناراحت شدم بنظرم پیگیر باش وقتی اینو بگو باشه تو که این حرفو میزنی بیا بریم پیش دکتر بگ ...

مرسی قشنگم.دقیقا خودمم تو همین فکر بودم… البته خودم بیشتر روی طلاق تمرکز داشتم چون واقعا نمیشه باهمچین ادمی زندگی کرد اونم یه عمر…

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم بعضیا واقعا شعورو سواد ندارن…انقدری گفته به مادرم و تیکه پرونده که مادرمم همیشه میگه تو یه غلط ...

عزیزدلم چقد،ناراحت شدم واقعا دردناکِ تهمت ناروا

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

مرسی قشنگم.دقیقا خودمم تو همین فکر بودم… البته خودم بیشتر روی طلاق تمرکز داشتم چون واقعا نمیشه باهمچ ...

خاهش میکنم بنظرم فعلا به طلاق فکر نکن اخه حیفه الکی زندگیت بپاشه😶

ولی شوهرتو بشون سرجاش تا یاد بگیره حرف الکی نزنه چون مردا همشوووون مث بچه‌هستن نشنیدی میگن زن بگیر تا ادم شه😅😅

فقط قاطع باش من خودم دانشجوی حقوقم استادا همیشه میگن تو دادگاه‌ها خانوما بیشتر حریف اقایونن😁

بیا باهم بریم سوریه پیش عمه‌زینب😉 www.dadashreza.com
عزیزدلم چقد،ناراحت شدم واقعا دردناکِ تهمت ناروا

واقعا نمیدونم چیکارکنم… خیلی حالم بد بود همه به من شک داشتن بااینکه من خودم میدونستم بعضی از انواع پرده های بکارت هیچ خونریزیی ندارن… ولی خب بقیه نمیدونن و این عذاب اورترین مشکل منه😢😢

خاهش میکنم بنظرم فعلا به طلاق فکر نکن اخه حیفه الکی زندگیت بپاشه😶 ولی شوهرتو بشون سرجاش تا یاد بگی ...

واو موفق باشی همیشه❤️بیشتر راهنماییم میکنی هرچی ک در این باره میدونی…

تشخیص سقط جنین تا چهل ماه معلوم و نهایتا تا شش ماه 

یعنی واقعا مشخص نمیشه؟من بیشتر به این فک میکنم که نوع پرده ی بکارتم مشخص میشه یانه…ولی بااولین رابطم خونی نیومده وس حتما ارتجاعی و یاهلالی بوده

واو موفق باشی همیشه❤️بیشتر راهنماییم میکنی هرچی ک در این باره میدونی…

ممنونم والا من ترم یکم تازه راجب مسائل حقوقی چیز خاصی نمیدونم هنوز

ولی راجب اقایون و رفتاری که باید داشته باشیم مطالعه زیاد داشتم

ببین قشنگم فقط قاطع باش و نشون بده به همسرت که میخای بهش ثابت کنی اون چیزی که اون میگه اشتباهه

دعواا نه‌ها فقط با جدیت بهش بگو چن باری این حرفو گفتی سعی کردم بحث نکنم و زندگیمو خراب نشه ولی داری زیاده روی میکنی

الانم واقعا بهم برخورده و میریم که بهت ثابت کنم اینجوری نیس ولی مطمئن باش بعدش اون ادم سابق نمیشمم 

تا اونجایی که میدونم باید بری پیش پزشک زنان و یا پزشک قانونی(قبل اینکه با شوهرت حرف بزنی میتونی یه تحقیق کوچولو انجام بدی کاربرا اینجا میگن نمیشه ولی تو بازم تحقیق کن از ماما یا پزشکی بپرس)

بعدم اقدام کن مثلا بگو من ک نمیدونم روالش چجوریه جاییم سراغ ندارم بهتره بریم پزشک قانونی بهتره مطمئن باش جا میزنه

حالا حتی اگ جاهم نزد و اومد باهات پیش هرکی ک رفتین با جدیت صحبت کن با دکتر بگو بمن تهمت زده من ناراحتم از اینکه بعد این همه مدت همسرم بهت شک کرده اگ ادم ‌کمحرفی باشی و بترسی بهت شک میکنن 

هرچند اخرش حق به‌حقدار میرسه امیدوارم موفق بشی:)

یعنی واقعا مشخص نمیشه؟من بیشتر به این فک میکنم که نوع پرده ی بکارتم مشخص میشه یانه…ولی بااولین رابطم ...

نه تشخیص داده نمیشه راستی سقط در چه شرایطی شد مطمئنی همه بقایای جنین خارج شده اگه بمونه امکان تشخیص هست و در مورد نوع پرده بکارت بیش از هزار تا نوع پرده بکارت وجود داره که خیلی حتی هنوز ناشناخته هستند و قابل تشخیص نیست خون نیومدن اتفاقا چیز طبیعی ببخشید می پرسم ولی رابطه تون آروم و با ملایمت بود اگه اینطوری بود خب طبیعیه حتی تو رابطه های خشن هم ممکنه خون نباشه و اینکه من اینارو میگن تا خودتون به خانواده تون ثابت کنید اون اشغال دور بیندازید 

ممنونم والا من ترم یکم تازه راجب مسائل حقوقی چیز خاصی نمیدونم هنوز ولی راجب اقایون و رفتاری که باید ...

مرسی تمام سعیمو میکنم برام دعاکن انشاالله که حق به حقدار برسه❤️ممنون ک اینارو گفتی من واقعا آرومتر شدم خيلي استرس داشتم❤️❤️

نه تشخیص داده نمیشه راستی سقط در چه شرایطی شد مطمئنی همه بقایای جنین خارج شده اگه بمونه امکان تشخیص ...

سقط با کورتاژ عزیزم… توام برام دعاکن مرسی از اطلاعات واقعا سردرگم بودم بااسترس زیاد❤️

مرسی تمام سعیمو میکنم برام دعاکن انشاالله که حق به حقدار برسه❤️ممنون ک اینارو گفتی من واقعا آرومتر ش ...

خاهش میکنمم قشنگم الهی شکر که اروم شدین😍دعا هم چشم حتما