2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 55 پست

خاک بر سر مردای نفهم بی غیرت

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بعضی ها مادرزادی خون نمیاد نمیشه که تهمت زد آخه اما میشه ثابت کرد بنظرم

من چجوری ثابت کنم😭خیلی استرس دارم حتی خانوادمم بهم شک دارنو هیشکی پشتم نیس

شاد باش ؛ این دشمنت رو غمگین میکنه :)
بارابطه داشتی سقطم کردی عزیزم چرا دیگ منکر میشه برات چ بی عقلِ

عزیزم بعضیا واقعا شعورو سواد ندارن…انقدری گفته به مادرم و تیکه پرونده که مادرمم همیشه میگه تو یه غلطی کردی حتما اونام شک دارن

من به خاطر همین چیزا خودم قبلش رفتم دکتر نامه گرفتم  خون نداشتم

من کف دستمو بو نکرده بودم اخه بعد اتفاقا هی تو سرم بود که برم برگه ی بکارت و نوعشو حتما بگیرم ولی انقد یهویی شد که وقت نکردم:(

معاینه میکنه یا ازمایش خون؟

قابل تشخیص نیست فقط نهایتا تا دور روز معلوم ولی اگه بردنت حتما با اعتماد به نفس رفتار کنه با دکتر چون اینطور اصلا نمی فهمند فقط از طریق صحبت و سوالی که ازت می پرسه یه چیزی می پرونه یه جوری با اعتماد به نفس رفتار کنه از شوهرت بد بگو خلاصه خودت مریم مقدس نشون بده 

نه  عزیزم بعد یک سال دیگه چیو تشخیص بدن اون تشخیص پزشک قانونی هم واسه تجاوز نهایت تا سه روز تش ...

نوع پرده ی بکارتو چی؟ میشهههه بگیییی اگه میدونییی شنبه مادرم حتما میخاد منو ببره پزشک قانونی استرس دارم

معاینه میکنه یا ازمایش خون؟

معاینه میکنه و کاملا قابل تشخیصه در اثر فعالیت ج.ن.س.ی بوده یا چی

این کاربری از تاریخ1402/6/6 به من واگذار شده و تاپیک های قبلش مال من نیست ( دوست صمیمی صاحب قبلیشم) / من یه همسرِ محصل و پرتلاشم 
هی بزن سرش بگو ضعیفی. بذار خودش رو جمع کنه.

فعلا ک اون طلبکاره و حتی منم از خونه انداخته بیرون… من رفتم برای پزشک قانونی نامه بگیرم ولی مشاوره دادگاه گفت که تو نیازی به ثابت کردن نداری اونی که ادعا کرده و تهمت زده بیاد ثابت کنه

عزیزم خیلی ناراحت شدم

بنظرم پیگیر باش وقتی اینو بگو باشه تو که این حرفو میزنی بیا بریم پیش دکتر

بگو ولی رفتیمو بهت ثابت کردم دیگه اون ادم سابق نمیشم اینو بدون

با جدیت و بدون شوخی اینو بگو بعدم پیگیر باش تا به غلط کردن بیفته😕

بیا باهم بریم سوریه پیش عمه‌زینب😉 www.dadashreza.com