2777
2789
عنوان

بارداری

107 بازدید | 12 پست

سلام، اینجانب 23سالمه، سه سال ازدواج کردم حالا چن ماهه خواستیم بچه دار شیم، این ماه دومین اقدام بود که پری شدم، حالم خوب نیس میترسم مشکلی باشع، از انتظار خوشم نمیاد، چه دکتری باید برم ک ببینم مشکلی ندارم؟ هیشکی خبرنداره حتی جلو شوهرمم ابراز ناراحتی نمیکنم خیلی غم تو دلمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌‌ نگران‌‌ نباش‌‌ منم‌‌‌ تو‌‌ سومین‌‌ ماه‌‌ باردار شدم‌‌ ناامید‌‌ شده‌‌ بودم‌‌ درست‌‌ مث‌‌ تو‌‌ از این‌‌ طرفم‌‌ بخاطر‌‌ جوش‌‌ رفتم‌‌ دکترو‌‌ سونو‌‌ نوشت‌‌ گفت‌‌ کیست‌‌ و تنبلی‌‌ تخمدان‌‌ و عفونت‌‌ لگن‌‌ داری‌‌ چقد‌‌ گریه‌‌ کردم‌‌ و ناراحت‌‌ بودم‌‌ با این‌‌ حال‌ نگو‌‌ باردار‌‌ بودمو‌‌ خبر‌‌ نداشتم‌‌ بود این‌‌ زودی‌‌‌ ناامید‌‌ نشو‌‌ حالا‌‌ ک فعلن‌‌ دو ماهه‌‌‌

عزیزم‌‌ نگران‌‌ نباش‌‌ منم‌‌‌ تو‌‌ سومین‌‌ ماه‌‌ باردار شدم‌‌ ناامید‌‌ شده‌‌ بودم‌‌ درست‌‌ مث‌‌ تو‌‌ ...

خدا از زبونت بشنوه، منم ماه اینده بچه دار شم،پس شنبه برم ی ازمایش بدم

منم سومین ماه اقداممه  نگران نباش تا یک سال طبیعیه  الکی استرس به خودت نده برای باردار ش ...

ان شاءالله که زودتر نی نی خوشمل نصیبت شه، کاش میشد بهش فکر نکنم چه کنم نمیشه

ان شاءالله که زودتر نی نی خوشمل نصیبت شه، کاش میشد بهش فکر نکنم چه کنم نمیشه

مرسی عزیزم انشاله شماهم به زودی دامنت سبز میشه 

عادیه خب منم دوماه اول همش بهش فکر میکردم ولی هرچی بگذره عادی تر میشه برات و کمتر بهش فک میکنی