2777
2789
عنوان

قرص ضد بارداریو قطع کردن همانو...

344 بازدید | 21 پست
سه روزه پریود شدم و سردردددددددددددد یعنی امونمو بریده کلاهم 10 روز خوردم ولی دیدم بهم نمیسازه قطع کردم نخوردم حالااااا داغونم. سردردم مال همونه؟ تو رو خدا یکی چاره بده دیروز پیش یه دکتر عمومی هم رفتم گفت شاید سینوزیته ولی انگا رنه آخه دارو و اینا فایده نداشته تا حالا اینجوری درد نکشیده بودم...
به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من کلا وقتی پریود می شم سردردای خیلی وحشتناکی دارم طوری که گلاب به روت.... الان 6 ماهه قرص مصرف می کنم بازم تا پری میشم روز اول سردرد دارم ولی کمتر از قبله. بنظر من به قرص ربطی نداره به خود پری ربط داره البته منم یک سالی بود اینطوری سردرد میسدمو از اول اینطوری نبودم
خدايا شكرت
ازعوارض قرصه .به خودت برس .خودتوتقویت کن .
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.