2777
2789
عنوان

شر خر

138 بازدید | 6 پست

سلام خانما 

مایه فامیل داریم ک اصلا باهاشون حرف نمیزنیم ساهاست حرف نمیزنیم بس که اینا بیشرف و آشغالند 

حساب کنین طرف باباش مرد گفت اومد فقط شامو بخورم و برم یه فاتحه نفرستاد و..... 

اصلا اینا تو شهرمون شناخته شده هستند بس که آشغالن. 

حالا منو تو بازتر دیده بیخود و بی جهت زیر لب فحش میده شغل پدرم رو مسخره میکنه پدر من که ی کارگر بی آزار هست و هرچی از دهنش دراومد گفت 

حالا از اون موقع اعصاب خورده تا الان میگین چ کار کنم 

خدا ازشون نگذره بدبختا به هیچ چیز و هیچ کس اعتقاد ندارن از اون دسته ادمان که نه به خدا نه ب امام پیغمبر اعتقاد دارن و هرچی از دهنشون درمیاد بهشون میگن 

حالا میگین من چ کار کنم با اینا هروی از دهنشون درمیاد ب من و خانوادم میگن؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون شر خر بگیر بزنتش والا منم یکی ناجور دل خودمو وخانوادمو شکسته قسم خوردم اگه یه لحظه از زندگیم ب ...

بهتره  از شون فاصله بگیری  بذار روزگار تنبیه شون کنه  ....  خودت رو تو دردسر ننداز

همون شر خر بگیر بزنتش والا منم یکی ناجور دل خودمو وخانوادمو شکسته قسم خوردم اگه یه لحظه از زندگیم ب ...

وای خدا بزنه ب کمرش خدا شاهده ی آشغالند واقعا آشغالند هااااا .خودخود کسافتن 

حساب کن حتی ب امام حسین فحش دادن 

اونقدر پس هستن 

اخه چند بار بهشون هیچی نگفتم اینجوری شده  خیلی عوضی ان

چون عوضی هستن  میگم  باید ازشون فاصله بگیری  تو این زمینه به نظرم قانون ضعیفه ... ممکنه خانواده ها درگیر بشن  اگر در گیر شدید  عاقبت خوبی نداره  چه  بزنید چه بخورید