2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

215 بازدید | 23 پست

بچه ها دیروز بعد از امتحان استاد گفت بیاین سوالای امتحان و چک کنیم

رفتیم توی یه کلاس بعد قرار شد بریم یه جای دیگه برگزار کنن همین جور توی راهرو وایساده بودیم استاد اومد طرفمون از من پرسید کجا باید بریم گفتم نمیدونم گفت خب بیاین آقا منم رفتم دنبالش بعد که رسیدیم بالا گفت فامیلیت چی بود بعد که گفتم گفت خیلی عالی هستی

بخدا همین جور آقا منم انگار دیوونه ها همش میزنم زیر خنده بعد پسرای کلاسم پشت سرمون بودن حرف برام درنیارن وای خیلی خجالت کشیدم بخدا 

حالا امتحان داریم همش میاد تو ذهنم خیلی بد شد ینی؟

استاده همسن بابامه 

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عب نداره ولی دفعه بعد با نیش بسته ذوق کن

خاک بر سرم همش میخندم خیلی زشته نمیدونم چیکار کردم حتی وقتی هم با یکی دعوا میکنم میخندم

الان چیکار کنم روم نمیشه شنبه برم خیلی زشت بود ینی؟

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

خاک بر سرم همش میخندم خیلی زشته نمیدونم چیکار کردم حتی وقتی هم با یکی دعوا میکنم میخندم الان چیکار ...

قربونت برم.  عب نداره اینم یه نوع واکنشِ

ولی سعی کن کنترلش کنی یا لبتو گاز بگیری حداقل

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نه بابا چه عیب داره فقط دفعه دیگه ببخشید ذوق بی خود نکن درکل هیچ وقت با صدای بلند نخند خواهرانه گفتم

نمیدونم چیکار کنم هر وقت حرفی ندارم برای گفتن انگار عادت کردم میخندم چجور ترکش کنم😔

ینی برام حرف درنمیارن؟

قربونت برم.  عب نداره اینم یه نوع واکنشِ ولی سعی کن کنترلش کنی یا لبتو گاز بگیری حداقل

خدانکنه🥺

باشه حتما باید کنترلش کنم دیگه اینحور نمیشه واقعا زشته

نمیدونم چیکار کنم هر وقت حرفی ندارم برای گفتن انگار عادت کردم میخندم چجور ترکش کنم😔 ینی برام حرف د ...

نه عزیزم اینقدر به خودت استرس نده فکر کنم هیجانت بالاست با خودت تمرین کن مثلا میتونی یه کش نازک ببندی به دستت هر وقت خواستی زیاد بخندی بزنی به دستت تا یادت بیاد این برا آینده ت خوب نیست ممکن مثلا چند سال دیگه بخوای ازدواج کنی ولی کسی جدیت نگیره وعزیزم آدما به عنوان ازدواج بهت نگاه نکنن امیدوارم دلخور نشده باشی

نه عزیزم اینقدر به خودت استرس نده فکر کنم هیجانت بالاست با خودت تمرین کن مثلا میتونی یه کش نازک ببند ...

نه واقعا درسته حرفتون ادم بعضی موقع ها نیاز داره یکی بهش تذکر بده حتما همین کار میکنم اینجور نمیشه واقعا

فکر تو درگیر نکن،فکر کن هیچ اتفاقی نیوفتاده،برو سر کلاست

اره امتحان دارم شنبه باید فراموشش کنم ممنون