2821
2789

حتما برو یه کلینیک کاردرمانی و توانبخشی معتبر و باتجربه تا زودتر ببینی مشکل چیه و کار بچه شروع کنی. یکی از علائم فلج مغزی میتونه همین باشه. ایشالا که چیزی نیست اما اگه هر چی هم بود نگران نباش تهران باشی کلی مرکز خوب هست. من یه جا رو میشناسم کلینیک حامی . خیلی کارشون تو توانبخشی و کاردرمانی خوبه. برای بچه های فلج مغزی، اوتیسم، بیش فعال و... کار میکنن. همه کارشناساش به روز و دلسوز هستند.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم مرکز کاردرمانی دکتر وحید بیاتی خیلی خوبه در حوزه کودکان هم خیلی فعالیتش بیشتره و از همه مهم تر دکتر باهات صادقه و همه چیز بهت میگه برو امیدوارم علائمش بهتر بشه 

به نظرم بهترین کار اینه که بچه‌تون رو ببرید کاردرمانی ژرفا. این مرکز خیلی متخصص و باتجربه توی این زمینه است و می‌تونن به خوبی به تقویت عضلات و بهبود وضعیت زانوهای بچه‌تون کمک کنن. توی ژرفا از روش‌های به‌روز و مناسب برای تقویت عضلات استفاده می‌کنن که می‌تونه خیلی موثر باشه. خیلی از والدین دیگه هم از نتایج راضی بودن، پس حتماً پیشنهاد می‌کنم یه سری به اونجا بزنید.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز