2789
عنوان

کیا کنکوری ان

108 بازدید | 7 پست

الهی که دلتون آروم باشه، غصه نخوریدا خدا مهربونه هوای همه رو داره، نگران هیچی نباشید، اگه تلاش کردین به خودتون اعتماد کنید اگه نکردین هنوز وقت برای جبران هست🥲❤

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم میشه بگی روزی چندساعت میخوندی و چطور مطالعه ات رو با کیفیت میکردی

عزیزم من بعد دی شروع کردم خوندن هشت ساعت مفید تا عید میخوندم 

اوج من عید به بعد بود از ده تا دوازده ساعت میخوندم ولی با کیفیت خیلی بالا و روزی ۴۰۰حداقل تست 

اخراش واقعا رتبه منو بالا برد و من تا آخرای اردیبهشت پیشروی داشتم البته راستش یک ماه آخر مطالعه تا چهارده ساعتم میکشید چون مرور فشرده انجام میدادم 

برای با کیفیت خوندنم باید زمان زیادی گذاشت تا تجربه بشه برات اوایلش خیلی سخته ولی من اوایل نیم ساعت میخوندم نیم ساعت استراحت میکردم و سعیم براین میزاشتم ک تمرکز کنم البته برا تمرکز کردن اینجوری میکردم ک اگر فکری داشتم روی دفترچه می‌نوشتم و بعد از مطالعه بهش فکر میکردم بعد من انرژی خیلی خیلی زیادی داشتم جوری ک ده ساعت میخوندم بازم انرژیک بالا بود برا همین بین فعالیتام ورزش میکردم حتما و آهنگ ملایم گوش میدادم 

براتمرکز آهنگ مخصوص مطالعه هست البته برای مطالعه استفاده نکن اونو دور از فضای درس بزار چشماتو ببند ب چیزی فکر نکن اینو توی روز یه بار انجام بده

درحال ساخت ....:)