2777
2789
عنوان

تولدمه ولی‌‌‌....

133 بازدید | 16 پست

امشب تولدمه ولی اونی ک دوسش دارم بهم تبریک نگفته هنوز 

حرصم میاد یکی بزنمش نتونه از جاش تکون بخوره

مننن اخه چرا باید روز تولدش تبریک بهش بگم.چقدر با ذوق هم تبریک گفتم

ولی اون بی انصاف فک نکنم تولدم هم یادش باشه‌

بنظرتون عکسمو  استوری بزارم اینستا،فقط خودش ببینه بعد یه متن هم کنارش بزارم ؟؟

چیکار کنم دوست دارم  بهش تیکه بندازم 

اصن دوست دارم از ذهنم بره که چنین فردی هم تو دنیا هست

اخه چرا خدا کاری کرد که من این فرد رو بشناسم

اینقدر به خدا التماس میکنم اینو از ذهنم پاک کن ولی انگار نه انگار

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉

آدمها تو این زندگی خیلی مشغول تر از اون چیزین ک نشون میدن ... 

شاید واقعا ناخواسته یادش رفته 

استوری تولد بزار از خودت.. تبریک میگه 

خود من هیچ کدوم دوستام روز تولدم تبریک نگفتن 

ی استوری گذاشتم همهههه استوری تبریک واسم گذاشتن و تبریک گفتن 

فقط یادشون نبود

•[ محکوم به خوشبختی ]•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو ولش کن خودم بهت تبریک میگم

تولد تولد تولدت مبارک     مبارک مبارک تولدت مبارک

انشاالله دلت شاد لبت خندون اشکت از سر شوق باشه عزیزم هرآرزویی که داری خدا بهتریتشو بهت بده

آدمها تو این زندگی خیلی مشغول تر از اون چیزین ک نشون میدن ...  شاید واقعا ناخواسته یادش رفته&n ...

باشه عزیزم مرسی 

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
اونو ولش کن خودم بهت تبریک میگم تولد تولد تولدت مبارک     مبارک مبارک ت ...

اخ قربونت برم مهربون جانم 😘💜

فقط خواستم بهت بگم تنها نیستی 🙁

😂👌🏻

اخ قربونت برم مهربون جانم 😘💜

خدا نکنه عزیز جان بمونی همیشه

مردارو ولشون کن تودت خوش باش اول به خودت فکر کن انقدر به خودت ارزش و احترام بده که طرف مقابلت جرات نکنه پتهاشو کج بزاره از خودت بودن لذت ببر

خدا نکنه عزیز جان بمونی همیشه مردارو ولشون کن تودت خوش باش اول به خودت فکر کن انقدر به خودت ارزش ...

من که به خودم خیلی ارزش قائلم هیچ وقت خودمو پیشش کم فرض نکردم 

مرسی گلمم چشم ادم اول باید خودشو دوست داشته باشه

من که به خودم خیلی ارزش قائلم هیچ وقت خودمو پیشش کم فرض نکردم  مرسی گلمم چشم ادم اول باید خودش ...

آورین همینه

اینجوری هیچوقت حس نمیکنه که اون از تو سره این حس برعکسه براش.

تو عالی هستی 

کلی روس و گلب گلب گرمز برات

🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

آورین همینه اینجوری هیچوقت حس نمیکنه که اون از تو سره این حس برعکسه براش. تو عالی هستی  کلی ...

تو هم همی طو 

چِکَ تو مهربونی ای دُخت 😍قربون او گَپون بچگونَت بشوم مه😘

تو هم همی طو  چِکَ تو مهربونی ای دُخت 😍قربون او گَپون بچگونَت بشوم مه😘

جان جان گویش کجاست

من عاقق گویش و لحجه هام

نوشتی:توهم همینطور.تو چقدر مهربونی دختر.قربون حرفای بچگونت بشم من 

درست گفتم؟؟؟

مهربونی که همه رو مهربون میبینی ناز دختر.خدا نکنه قربون بری همیشه سلامت و شاد باشی تی بلا میسر 

جان جان گویش کجاست من عاقق گویش و لحجه هام نوشتی:توهم همینطور.تو چقدر مهربونی دختر.قربون حرف ...

اره عزیزم درست درست😍

گویش بندرعباس.

همچنین تو عزیز دلم🥰