2777
2789
عنوان

معده

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 27 پست
کیا از معدشون در عذابن

مامان من۳۰ساله که معده دردداره نه لذتی ازخوردن میبره نه میتونه چیزی بخوره درحددوسه قاشق غذامیخوره😣دکترمیگه معده دردت عصبیه،هرچی دارومصرف میکنه انگارنه انگار،الان رفته طب سنتی گفته یه قاشق بارهنگ رو تویه لیوان عرق نعناع۱۰دقیقه بجوشون ولرم که شدیه قاشق عسل بریزداخلش بخورچندروزه میخوره میگه بهترشده دردمعده ام ولی فعلادردش قطع نشده

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم مثل من از ۱۹ تا الان  علایمتون هم مثله منه  خیلی سخته واقعا نمیدونم چیکار کنم این ...

تهوح از همه بدتر

من همیشه غذای سالم و تازه هم میخورم ولی باز بعضی روزا خیلی حالم بد میشه. مخصوصا زمان امتحانات

غذای دانشگاه خیلی رو معدم تاثیر بدی گذاشته

قبلنا درد داشتم ولی از دانشگاه به بعد تهوح.....😖

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

تهوح از همه بدتر من همیشه غذای سالم و تازه هم میخورم ولی باز بعضی روزا خیلی حالم بد میشه. مخصوصا زم ...

خیلی بده من اول تهوع بود اینقدر دکترا قرص وادن خراب کردند دیگه علایم دایمی هست 

من کافیه غذاهای ناسالم و بیرونی دانشگاه بخورم میارم بالا 

قرص فقط آمپرازول داد آخه همشون میگن عصبیه

عزیزم فقط پیش این دکتره وقت بگیر ببین نمیخوام بترسونمت ولی خیلی خطرناکه چون داخل معدس آندسکوپی و اینا اگه دکتر وارد نباشه چیزی مشخص نمیشه برای من سرطان بود و فقط از امپرازول پنتوپرازول از این داروها بهم میدادن ولی دکتر فلاح من بیمارستان میلاد وقت گرفتم اندوسکوپیم کرد و درجا تشخیص داد مشکلمو توروخدا هرچی زودتر پیشش وقت بگیر برو درمان بشی خدای نکرده مث من درمانت طولانی نشه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چشم ممنون عزیزم

فدات انشاللع شما مشکل خواصی نداشته باشی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چشم ممنون عزیزم

من پیش دکتر مهران بابایی آندوسکومی دومم رو کردم یه کیسه هم دارو داد همشونم خوردم هیچ اثری نداشت دلم میخواد یه دارویی بدن فقط یکم کمتر درد بکشم مرسی عزیزم