2777
2789

به نظرم اشتباهه من برونگرام برخورد با ادمای درونگرا اذیتم میکنه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نمیکنم

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بودن باهاشون جذابه اما ی مواقعی واقعا اذیت می‌شی 

من درونگرام و ی مواقعی نیاز دارم درک بشم اما افراد برونگرای اطرافم نمی‌تونن درکم کنن

بعد موقع ابراز علاقه اگه بین زن و شوهر باشه به مشکل می‌خورن به نظرم‌‌‌... 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

ماهردومون درونگراییم🥲

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
بودن باهاشون جذابه اما ی مواقعی واقعا اذیت می‌شی  من درونگرام و ی مواقعی نیاز دارم درک بشم اما ...

متاسفانه منِ برونگرا هم توسط بعضی درونگراها مسخره میشم که این چه علایقیِ که داری  حس خیلی بدیه

متاسفانه منِ برونگرا هم توسط بعضی درونگراها مسخره میشم که این چه علایقیِ که داری   حس خیلی بدی ...

متوجهم... کلا به نظرم درک شدنه مهمه 

بتونین با سلایق متفاوت از تفریحات و کنار هم بودن لذت ببرید 

مثلا من از شهربازی و استخر خوشم نمیاد اما با رفیق صمیمیم اونجاها رو می‌رم و سعی می‌کنم درکش کنم 

اونم به احترام ی مواقعی باهام کافه میاد یا میاد بریم قدم بزنیم 

اما خب واقعیت اینکه من چون خیلی اهلش نیستم اون نیازهای هیجانیشو با رفقای دیگه‌ش که مثل خودش برونگران رفع می‌کنه😅 خب این برای من دردناکه اما بهش حق می‌دم 

حالا ایشون رفیق منه؛ شما فرض کن همسرم چجوری باشه 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

متوجهم... کلا به نظرم درک شدنه مهمه  بتونین با سلایق متفاوت از تفریحات و کنار هم بودن لذت ببری ...

منم هیجان خیلی زیاد دوست دارم ولی طرف مقابلم ادم محتاطی هستش..من یه بارم مسخرش نکردم که این چه اخلاقیه داری ولی اون همش میگه که مثلا هیجان چه سودی داره برات؟و خطرناکه و این حرفا...