سلام خوبید
این تاپیکو میزارم اگر تجربه ای دارید بهم کمک کنید
من اول دبیرستانم فک کنم کلاس پنجم داشتم میرفتم عادت ماهانه شدم برای اولین بار کلا مادر پدرمم البته زیاد بلند نیستن ولی باز اعضای دیگه خوانواده نسبت به من بلند تر هستن اون موقع بچه تر بودم برام مهم نبود زیاد پیگیری نکردم الان اعتماد به نفسم به شدتتت پایینه قدم ۱۵۰ عه دقیقا خیلی از شبا غصه میخورم گریه میکنم که موقعی که میتونستم کاری نکردم الان اینجوری شدم همش بقیه رو میبینم حسرت میخورم میگم کاش قد منم بلند بود کلا اعتماد به نفسم واسه همه چیم پایینه ولی واسه قدم دیگه خیلی پایینه بغل هرکی وایمیستم کوتاه ترم تو مدرسه بیرون همه میگن واای اصن نمیاد بهت اول دبیرستان باشی چقد کوچولویی از رو تمسخر نمیگن ولی خب من خیلی ناراحتم واسه قدم تابستون عکس گرفتم از مچم گفتن صفحه رشدت بستس دکتر گفت دیگه کاریش نمیشه کرد ولی یکی دیگه بهم گفت ورزش کن شاید بشه تروخدا خانوما شما تجربه ایی پیشنهادی چیزی ندارید قرصی دارویی ورزشی دکتری هرچیی بخدا خیلی غصه میخورم براش همش میگم من با این قدم تو جامعه هیچ ارزشی پیدا نمیکنم شغلی ام که بهش علاقه دارم یه قد متوسط میخواد لا اقل هی میگم نمیتونم به شغل مورد علاقمم برسم 😔 تروخدا اگر پیشنهادی دارید که بتونم کاری کنم بهم بگید