من اول دبیرستانم فک کنم کلاس پنجم داشتم میرفتم عادت ماهانه شدم برای اولین بار کلا مادر پدرمم البته زیاد بلند نیستن ولی باز اعضای دیگه خوانواده نسبت به من بلند تر هستن اون موقع بچه تر بودم برام مهم نبود زیاد پیگیری نکردم الان اعتماد به نفسم به شدتتت پایینه قدم ۱۵۰ عه دقیقا خیلی از شبا غصه میخورم گریه میکنم که موقعی که میتونستم کاری نکردم الان اینجوری شدم همش بقیه رو میبینم حسرت میخورم میگم کاش قد منم بلند بود کلا اعتماد به نفسم واسه همه چیم پایینه ولی واسه قدم دیگه خیلی پایینه بغل هرکی وایمیستم کوتاه ترم تو مدرسه بیرون همه میگن واای اصن نمیاد بهت اول دبیرستان باشی چقد کوچولویی از رو تمسخر نمیگن ولی خب من خیلی ناراحتم واسه قدم تابستون عکس گرفتم از مچم گفتن صفحه رشدت بستس دکتر گفت دیگه کاریش نمیشه کرد ولی یکی دیگه بهم گفت ورزش کن شاید بشه تروخدا خانوما شما تجربه ایی پیشنهادی چیزی ندارید قرصی دارویی ورزشی دکتری هرچیی بخدا خیلی غصه میخورم براش همش میگم من با این قدم تو جامعه هیچ ارزشی پیدا نمیکنم شغلی ام که بهش علاقه دارم یه قد متوسط میخواد لا اقل هی میگم نمیتونم به شغل مورد علاقمم برسم 😔 تروخدا اگر پیشنهادی دارید که بتونم کاری کنم بهم بگید
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
شربت آرژی پلاس برای شرکت یورویتار هست بخر چندین دوره مصرف کنید
اون موقع ها کسی به من نگفت و جدید کشفش کردم
قیمتش ۱۱۰تومان هست
😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات
عزیزم منم کوتاهم ولی چه میشه کرد،،به نظرم سنت خیلی کمه و حداقل ۱۰ سانت دیگه میتونی بلند بشی...راهش هم حجامت پشت گوش و حجامت نقره و مصرف سویق سنجد و سویق استخوان ساز هست...والا من تو یه کانال طب اسلامی دیدم حتی دختر ۱۸ ساله هم بااین روش ۱۰ سانت بلندتر شده
عزیزم منم کوتاهم ولی چه میشه کرد،،به نظرم سنت خیلی کمه و حداقل ۱۰ سانت دیگه میتونی بلند بشی...راهش ه ...
اره حجامت هم شنیدم تاثیر داره ینی برم بگم واسه افزایش قد میخوام انجام میدن؟ انقد دیگه پکیج های ورزشی مکمل خریدم دیگه همه از دستم خسته شدن میگن ولش کن دیگه کنار بیا با همینی که هستی ولی خیلی سخته واقعا اعتماد به نفسم خیلی پایینه واقعا میشینم گریه میکنم بخاطرش