2821
2789
عنوان

فرش ۱۵۰۰ شانه

4072 بازدید | 15 پست

دوستان من از طرح این فرش خوشم اومده به مبلمام میاد اما الان یه سرچ کردم نظرات مردم رو خوندم دودل شدم میگن خیلی نازکه درسته؟یعنی با ۱۲۰۰ خیلی فرقه؟

چیکار کنم سفارش ندم ؟

اره فرشای بالای ۱۲۰۰ نازکن 

برای منم نازکه 

ولی خب ما همش رو مبلیم فرقی نداره 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهمان بیاد رو زمین سفره میزاریم 😣

دیگه در اون حد نیست که پا درد بگیریم برای چند ساعت 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ما هم میخوایم بخریم همسرم میگه ۷۰۰ شونه بخریم گرم و نرمه بچخ ی کوچیک داریم سردش نشه رو فرش الان ۱۲۰۰ داریم 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
دقیقا حرف منم همینه بخاطر بچه ها ۷۰۰بهتره

طرحاش خوشکل نیست ، معمولا اونایی که تراکم بالان خوشکل ترن

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792