2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی

2986 بازدید | 158 پست

اینجا مینویسم تابمونه

دارم نزدیک سی سالگی میشم

احساسای خوبی ندارم

حس اضافی بودن دور گلوم چنگ انداخته و داره خفم میکنه

حس دوست نداشته شدن

تنهام و این خیلی اذیتم میکنه

دلم عشق میخاد و یک اغوش گرم

دلم محبت میخاد ازهمان هایی ک تو فیلم میبینی. و دلت غنج میره ک کاش جای شخصیت اصلی باشی

از حسود بودن خسته شدم

از نگاه کردن ب زندگیه دیگران

خدایا برایم خوب رقم ززن

خدایا خدایا شوعر خوبی نصیبم کن ک مایه برکت دل و زندگیم باشه

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبخت بشی عزیزم

ممنونم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

عزیزم چه بحرانی من الان سی ساله الانم هیچ احساسی ندارم مثل بقیه روزاست وسالهاست ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
انشالله به حق جدم ع خدا یک شده. خوب و صالح و سالم نصیبت کنه

ممنونم♥

چی داری شوهرآخه...ولش کن بیست سالمه بعد دوبارازدواج ناموفق سومین بارازدواج کردم بایه پسر باز دلم دوران مجردیمومیخواد...من تنهایی وتک پری روبیشتردوست دارم ومیدونم که سومین ازدواجمم رهامیکنم...

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست
عزیزم چه بحرانی من الان سی ساله الانم هیچ احساسی ندارم مثل بقیه روزاست وسالهاست ..

ژنمونه دیگ باید یه دلیلی واسه غصه خوردن پیدا کنیم

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

نمیدونم چرا ولی تنهاییم صدبرابر شده این روزا