2777
2789
عنوان

دیروز که با شخص مذکری رفته بودم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو گول نزن اگه واقعا نمی خوای بهش میگی پس برات مهمه که تایپیک زدی یا استرس داری از دستش بدی  

ببین پسره برام مهمه اما به رابطه جدی واقعا نمیتونم فکر کنم من فقط قصد داشتم قبل دانشگاه با یه پسری وقت بگذرونم قلق پسرا دستم  بیاد تو دانشگاه در همین حددد 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️
اگه قصدت جدی نیس همون اول باید بگی بعضیا زود وابسته میشن و دنبال رابطه جدی میشن با احساس کسی بازی نش ...

اره اشتباه کردم 

اولین تجربم برای رابطه با پسرا بود و به خیلی بهش توجه نکردم ….

ببین پسره برام مهمه اما به رابطه جدی واقعا نمیتونم فکر کنم من فقط قلق داشتم قبل دانشگاه با یه پ ...

یعنی چی قلق پسرا دستم بیاد؟   اگه دنبال فان و عشق و حالی برو شهربازی !

احساسات آدما مسخره دست تو نیستن ...

خب اون تو رو‌نمیشناسه اینو گفته دلتو بدست بیاره  خب وقتی دنبال رابطه جدی نیست همین الان موضعتو ...

داخل این ۴ ماهی که گذشته اولین باره همچین چیزی رو میگه قبلا اصلا اشاره ای هم بهش نکرده بود 

نمیدونستم اینجوری میشه 

یعنی چی قلق پسرا دستم بیاد؟     اگه دنبال فان و عشق و حالی برو شهربازی ! احساسات آدما مسخ ...

قصد مسخره کردن احساساتشو نداشتممم و ندارممم 

اما جدی دونستن رابطمون رو هم نباید احساس میکرد 

قلق یعنی اینکه بفهمم در برخورد با پسرا در ادامه چجور رفتار کنم در همین حد 🙃🙃

دیده خیلی غرق میز بغلی شدی فکر کرده توهم دلت میخواد خواسته برای لحظه ای شادت کنه

ایشالله همینجوری باشه 🤧🤧

قصد مسخره کردن احساساتشو نداشتممم و ندارممم  اما جدی دونستن رابطمون رو هم نباید احساس میکرد&nb ...

میتونی بری کتاب های روانشناسی در مورد رابطه رو بخونی . یا همون اولش به پسره بگی من رابطه جدی نمیخوام و فقط میخوام یه مدت باهات باشم . البته فکر نکنم کمتر کسی حاضر بشه به خاطر شناختن ویژگی های طرف مقابل باهاش باشی!!

آدما اسباب بازی نیستن که یه مدت باهاشون باشی و بعدش عوضشون کنی بری دنبال اسباب بازی جدید ...

واااای تو خود منی... منم عین تو میخام برای تجربه یک عاشقانه با یکی وارد رابطه بشم اما اون قصدش جدیه.... میترسم بیخ پیدا کنه

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

چکار کردی بهم زدی!

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی