بچه ها من امشب ساعت ۳ با نامزدم میریم کانادا 😪 ایندفعه نه برای همیشه ولی یکم طولانی تر از همیشه میریم 🤕 من یوتیوب هم کار میکنم فیلمشو شاید نزارم ولی 😔 چند ساعتی هستش که دارم گریه میکنممم 😪😪 دلم برای مامان بابام تنگ میشه ☹☹ وسایلم جمع کردیم ولی فکر کنم اضافه بار بخوره 😔😔 لباسای فرودگاهمم آمادس ولی بازم خیلی ناراحتم و استرس دارم یه ۵ ساعت فکر کنم راهه تا فرانکفورت بعدشم ۸ ساعت اونجا و ۱۰ ساعت تا ونکوور راهه خیلی ناراحتم واقعا باورم نمیشه اینهمه وقت میخواستم برم ونکوور ولی این لحظه بدترین لحظه ام شه لطفا دلداریم بدید نه اینکه بگید تو چانس فلان رو داری ولی فلان میکنی .. کلی دوست و فامیلو خانواده تو ایران دارم دلم در حد چی گرفته 😪😪 حالم خیلی خیلی خیلی بده
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....