2777
2789
عنوان

ای خدا...دیگه نمیکشم...

5527 بازدید | 129 پست
بخدا دیگه خستم شده.دیگه اعصابی برام نمونده.دیگه نمیدونم چیکار کنم.ای خدا...
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا
عزیزم
کاش می دانستم این سرنوشت راچه کسی برایم بافته ..
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

ملیح**مامان سه قلوها**DesiSmileys.com:

چرا
عزیزم
کاش می دانستم این سرنوشت راچه کسی برایم بافته ..
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

ملیح**مامان سه قلوها**DesiSmileys.com:

میدونید بچه ها من تا حالا خیلی تلاش کردم زندگیمون پیشرفت کنه ولی شوهرم اصلا عین خیالش نیست و همیشه دنبال علایق الکی و بی اینده ی خودش بوده.
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
هر چی تلاش میکنم کمتر نتیجه میبینم.شوهرم اصلا به فکر زندگی و ایندمون نیست.هر کاری هم کردم داخل این چند سال عوض بشه نشده که نشده.بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم.هر نوع از خودگذشتگی هم براش کردم.دیگه واقعا نمیکشم بخدا.
31 سال.پیشی جون بخدا خیلی تلاش کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم.واقعا خستم شده.بخدا دارم از غصه میترکم.
بخدا بارها و بارها این حرفها رو بهش گفتم ولی هیچ فایده ای نداره از این گوش میشنوه از اون گوش بیرون میکنه.همش میگه باشه اینکارو میکنم اون کارو میکنم ولی بعدش هیچ کاری نمیکنه یا با هزار زور من یه کاری میکنه که تازه دنبالشم نمیگیره و همش من بدبخت باید حرص بخورم و بهش یاداوری کنم که این کارو کن اون کارو کن.