2777
2789
عنوان

دانشگاه دولتی

440 بازدید | 14 پست

فقط اوناین که قطعا به جایی میرسن؟

مثلا من کنکور دادم و واقعا شهر و رشته رو دوست نداشتم و اینده کاری نداشت 

رفتم ازاد شهر خودمون خوندم رشته ای که علاقه داشتم 

و هدفم این بود که همون رشته رو فرهنگیان بخونم(اموزش ابتدایی) اما نتونستم 

اینایی که ازاد خوندن واقعا انقدر بده که بقیه دهنشونو پر میکنن و میگن فلانی روزانه دولتی میخونه؟

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

نه فقط چون دولتی سخت تره قبول شدنش و خود مدرک گرفتنش و شهریم نداره تو چشم بقیه اینجوری شده. کار خوبی کردی رفتی دنبال علاقت

چرخ گردن گر دو روزی بر مراد ما نرفت...   دائماً یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دولتی و خوندم یکی از رشته های تاپ تجربی.همیشه میگفتم کاش دانشگاه های تهران میخوندم تا سطح دانشگاهم بالاتر باشه.دانشگاه دولتی تو شهر های اطراف هم خیلی اوکی نیست.دیگه آزادش چی میخواد باشه

ببین دولتی نمره الکی نمیدن به کسی امکان تقلب تو تمرین و امتحان هم نزدیک صفره. اما آزاد اکثرا پایان نامه ها و تکالیفشونو میدن بیرون انجام میدن(با احترام به اقلیت سخت کوش) . واسه همین فارغ التحصیلای دولتی تو محیط کار خبره تر میشن کارو دست میگیرن. اما اینکه حقوقشون به خاطر مدرک بیشتر باشه خیر. همه مثل همن

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

شهریه دانشگاه ها چقدره؟

بستگی داره عزیزم من که شهرستانم نهایتا ۲ تومن

مرکز استان بیشتره 

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار