2777
2789
عنوان

ادکلن،جدایی

375 بازدید | 27 پست

لطفا اگه مخالفید نظر ندید منم‌مثل شما بودم میگفتم خرافاته تا اینکه واقعا باچشم‌خودم دیدم... الان ما جدا شدیم به طرز ناباچرنه.فقط بگید چیکار کنم اون ادکلن رو؟ بشکنم؟ یا نجسش کنم؟ چیکار کنم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی ک برای بله برون ک روز مرد بود براش خریدم و بهش دادم:/

با احمق که بحث کنی میشید دوتا احمق   احترام به تمام مذهب ها علایق سلایق اعتقادات تو هرطور که باشی دوست خوب منی:) آرمی هستم🙂ی عدد فیلم باز کور کن کیدراما🙃علاقه به بحث با هیتر و مخالفام ندارم پس شات آپ بچ

نجس کنی؟

ببین من به خیلی ها عطر هدیه دادم

هنوز در رابطه ایم

برای شوهرم بیشتر از ده تا عطر خریدم

میفهمم دلخوری ولی باور کن ربطی نداره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

هدیه اولین سال روز زن منم ادکلن بود از طرف شوهرم 

برای برادرم هم هر سال میخرم

بنظرم با دقت و منطق بیشتری موضوع رو بررسی کنید نه خرافات

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!

اره منم چند سال پیش با آقایی در رابطه بودم کادو براش ادکلن خریدم از همون موقع که خریدم اختلافا شروع شد و قطع رابطه کردیم ادکلن و بهش نداده بودم موند رو دستم و نابودش کردم 

استفادش کن و فراموشش کن  برا منم پیش اومده

منم‌میگفتم‌دروغه به خدا اصلا خیالاتی نیستم از روزی که اسپریش کردم رو لباسم و رفتم پیشش همون روز دعوامون شد و دور شدبم سر چیزای بیخود

اگه خوبه بدش به من.

والا چندین سال با شوهرم دوست بودم هر مسافرت خارجی که میرفت برام ادکلن میاورد. خودمم هر عطر خوشبویی میدیدم براش میخریدم. فکر کنم رو ما اثر نداره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اره منم چند سال پیش با آقایی در رابطه بودم کادو براش ادکلن خریدم از همون موقع که خریدم اختلافا شروع ...

چیکار کنم الان من انرژیش خیلی بده اصلا

2790
2778
2791
2779
2792