2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

341 بازدید | 21 پست

سلام من دوهفتست که نامزد کردم یعنی هنوز عقد نیستیم مشکل من اینه که نامزدم تو جمع اصلا به من توجهی نداره اصلا باهام حرف نمیزنه اما تو پیام ابراز علاقه میکنه 

یک مشکل دیگه که دارم اینه من ساکتم وقتی باهم تنها میریم بیرون اون همش میگه یه چیزی بگو من اصلا نمیدونم چی بگم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توام تو جمع متمرکز نباش روش شاید بهتر شد

و باهاش حرف بزن ک این رفتار ناراحتت میکنه

بزن تو گوگل سوالات جرئت حقیقت اونایی ک خوبنو بپرس جفتتون جواب بدین هم شوخی خنده میشه هم سر صحبت با  میشه

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی♡
چند سالته؟ 

من ۲۴ اون ۲۹ 

دوتامونم خیلی خجالتیم 

مثلا دیروز باهم بیرون بودیم وقتی منو رسوند بهش گفتم خیلی خوش گذشت خیلی خوشحالم که اولینامو دارم کنار تو تجریه میکنم دراومد بهم گفت موفق باشی😂

من ۲۴ اون ۲۹ من بچه دومم اون بچه اول دوتامونم لیسانس داریم

اصولا بچه دوم خجالتی نمیشه شاید اقاتون خجالتی باشه بهتر از همین الان شروع کنی بهترین فرصت هم یخ بینتون بشکنه هم مشکلتون حل بشه با هم بشینید حرف بزنین مشکلتو بگو از روی تجربه میگم نود درصد مشکلات با مطرح کردن مشکلت به طرف مقابل حل میشه و راستی قبلا با هم دوست بودین یا سنتی ازدواج کردین

بعد من اصلا نمیدونم در مورد چه چیزایی صحبت کنم معمولا ساکتم

این خیلی اذیتم میکنه واقعا 

مثلا دیشب خونه مادرش بودیم با خانواده بعد مادرش گفت برو بشین پیشش باهاش حرف بزن رفتم نشستم نه من حرف زدم نه اون 

تا آخر مهمونی جفتمون ساکت

[QUOTE=270142547]اصولا بچه دوم خجالتی نمیشه شاید اقاتون خجالتی باشه بهتر از همین الان شروع کنی بهترین فرصت هم یخ بینت ...[/QUOTE

سنتی ازدواج کردیم 

یعنی بهش بگم تو جمع چرا توجه نمیکنی بهم ؟ 

بعد من اصلا نمیدونم در مورد چه چیزایی صحبت کنم معمولا ساکتم این خیلی اذیتم میکنه واقعا  مثلا ...

این همه موضوع هست توی دنیا از علایقتون حرف بزنین از ارزوهاتون با هم ارزو مشترک از جایی که خاطره خوب داری با هم برین درموردش با شوق ذوق حرف بزن سعی کن دستاشو بگیری باهاش حرف میزنی و از همه مهم تر خودت باش نترس من اینجوری حرف بزنم خوشش نیاد تو یه عمر میخوای باهاش باشی پس راحت باش حرف دلتو بزن نترس