2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم 

من طب سنتی خوندم 

جایی تو تاپیکات خوندم سرد هستی 

چونکه من دیروز از تاپیکت لذت بردم و برام مفید بود

تصمیم گرفتم برات مزاج شناسی رایگان انجام بدم و شاید اینجوری یه کوچولو لطفت رو جبران کنم و به تعدیل مزاجت هم کمک کنم

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

باز ترکوندن تاپیک رو 😏

اسی یه سوال داشتم 

ببخشید شده کسایی که سنگین باشن و جابه جا کردنشون سخت باشه 😔😔😔 

تصمیم گرفتم دیگه حتما لاغر بشم بخاطر این موضوع

یکی هم اینکه موقع غسل بدنا خشک میشن منظورم انعطاف ندارن دیگه ؟؟

باز ترکوندن تاپیک رو 😏 اسی یه سوال داشتم  ببخشید شده کسایی که سنگین باشن و جابه جا کردنشون س ...

سه چهار نفری جا بحا میکنیم

سر هر سنگی ۴ الی ۵ نفر هستن کمک هم جا به جا می کنیم

اره انقدر خشک نیستن که نشه تکون داد چون اب ولرم روشون گرفته مبشه وبدن گرم میشه خیلی موثر 

عزیزم گفتی از طریق سایت وارد این شغل شدی.من امروز سایت داوطلبان غسالی و سایت بهشت زهرا رو زیر و رو کردم توشون فقط یک شماره تلفن بود که هرچی زنگ زدم کسی جواب نداد.چیکار کنم که بتونم این کارو انجام بدم؟ کمکم کن خدا خیرت بده واسطه یک کار خیر میشی خیلی علاقه مندم برای انجام این کار داوطلبانه و خدا پسندانه 

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم و برام مهم نیست که چی میگی.

سلام عزیزم  من طب سنتی خوندم  جایی تو تاپیکات خوندم سرد هستی  چونکه من دیروز از تا ...

عزیزم برای درمان زخم مقعد باید چکار کنم؟ لطفا اگه میدونی دریغ نکن

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
عزیزم برای درمان زخم مقعد باید چکار کنم؟ لطفا اگه میدونی دریغ نکن

عزیزم اول باید مزاج شناسی بشی 

درخواست دوستی بده 

برات فرم میفرستم پر کن تا راهنماییت کنم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

سلام عزیزم 

.بهترین تاپیکی بود که من خوندم سر ی موضوعی با ی بنده خدایی رابطم بد شده بود بعد خوندن تاپیکت کدورتهارو گزاشتم کنار و بخشیدمش حیف شد واقعا ترکید البته من تا صفحه ۲۵ هم بیشتر نخونده بودم و اونجا گفتم برادر جوونم فوت شده براش صلوات بفرستید حدود ۱۰۰ نفر لایکم کردن که صلوات فرستادن خیلی اروم شدن

کاش نمیترکید داشتیم میخوندیم تاپیک خوبی بود 

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش