2777
2789
عنوان

سکته مغزی

330 بازدید | 4 پست

سلام دوستان، مادرم ۷ روز پیش سکته مغزی کرده، سمت راست بدنش ضعف شدید داره نمیتونه رو پاش وایسته و راه بره، ولی با کمک میتونه راه بره، پاهاش و کمرش خیلی درد داره، کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه؟ درد کمر و پاهاش رو چی آروم میکنه؟چکار کنیم بتونه مث قبل راه بره

سلام عزیزم ایشالله زودتر سلامتیشونو بدست بیارند 

فقط با فیزیوتراپی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

سلام مامان منم خیلی سالها پیش سکته مغزی کرد و سمت راستش کلا بی حس شد دکتر براش فیزیوتراپی نوشت چون جلسه هاشو کامل نرفت بعد اونهمه سال بازم دستو پاهاش بی حسه ولی میتونه راه بره و کاراشو انجام بده شما حتما دوره های فیزیوتراپیو جدی بگیرید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط باید باهاش تمرین کنین نزارین خودشو بندازه 

و ی چی بهت بگم خیلی خیلی مواظب باش کسایی ک سکته مغزی کردن تشنج میکنن دور از جون مادرت پدر بزرگم تشنج کرد و حالش خ بدتر شد بعدشم  فوت  کردن  ب دکترش بگین نیاز نیست قرص تشنج بخوره؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حتما فیزیوتراپی برن بهترمیشن وهم چنین برای بلع و گفتارشون پیش گفتار درمان خوب ببرین من یه بنده خدایی میشناسم گفتاردرمانی اش حرف نداره یکی نزدیکامون هم میتونه غذا بخوره و هم صحبت کنه به نظرم انلاینم وقت بده خواستی بهم پیام بده برات بفرستم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز