2777
2789
عنوان

کنکور چه طور بود بچه ها

1494 بازدید | 18 پست

من هدفم تیر بود و برای دی نخونده بودم ولی همون مباحثی که خونده بودم رو تونستم جواب بدم و ازاین بابن خوشحالم 🤍

اگر مثلا فصلی رو دوتا کتاب تست ازش میزدم و کلی آزمون و نمیتونستم امروز جواب بدم ناراحت میشدم ولی چون امروز دیدم هر فصل و مبحثی که براش تلاش کنی نتیجه میگیری اعتماد به نفسم رفته بالا .:) اره مثلا من قبلا اصلا نمیتونستم استوکیومتریایی کنکورو جواب بدم مسئله های شیمیو ولی امروز هرچی مسئله بود حل کردم  

و فکر میکردم چون عمومی حذف شده قرارع به شدت سخت بگیرن و نتونیم حل کنیم 

خلاصه بچه ها خسته نباشید اصلا هم به دیمون فکر نکنیم و امروز استراحت و از  بخونیم واسه تیر که بترکونیم

کنکور ارشد؟یا کنکور کارشناسی 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکدوم تجربی

برای کارشناسی؟

چرا این فصل برگزار کردن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
میگما قضیه این کارشناسی پیوسته و گسسته چیه؟؟ 

کارشناسی پیوسته ینی یک سره وقتی دیپلم گرفتی مستقیم بری دانشگاه و4سال بخونی و لیسانس بگیری 

کارشناسی ناپیوسته ینی مدرم کاردانی داشته باشی و بعد بخوای ارتقا بدی 2سال دیگه می‌خونی و لیسانس میگیری 

عه جدی😅

اره گلم کنکور میدی بری دانشگاه 4 سال بخونی لیسانس یا همون مدرک کارشناسیتو بگیری دیگه 😁❤️میشه کنکور کارشناسی 

حالا مدرک کارشناسیتو گرفتی میری برا کنکور کارشناسی ارشد ینی فوق لیسانس اگه قصد ادامه داری 

وا چه طور خبر نداری

کنکوری نیستم 

قبلا مگ تابستون امتحان نبود