2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روز اولمه دارم سقط میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭

درد سقط با پریودی فرق میکنه عزیزم تا میتونی حرکت نداشته باش تو یه حالت ثابت دراز بکش و مسکن بخور سعی کن بخوابی چند ساعتی بعد خوب میشی یعنی عادی میشه

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
درد سقط با پریودی فرق میکنه عزیزم تا میتونی حرکت نداشته باش تو یه حالت ثابت دراز بکش و مسکن بخور سعی ...

منظورم اون سقط نیستاااا منظورم اینه دارم میمیرم😂😂😂😭😭😭😭😭😭بهرحال مرسی عزیزم از راهنماییت❤❤

منظورم اون سقط نیستاااا منظورم اینه دارم میمیرم😂😂😂😭😭😭😭😭😭بهرحال مرسی عزیزم از راهنماییت❤❤

وااااای حالا منو بگو چقدر برات غصه خوردم 😭😆

برای درد پریود هم همینطور که گفتم جواب میده🌺

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
وای انقد دوس دارم برم زیر دوش آب گرم ولی جون پاشدن ندارم😭

نه منظورم اینه

از اون کیسه اب گرم ها بخر اب گرم پر کن توش بزار

تو پریودی دوش زیاد خوب نیس

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺
نه منظورم اینه از اون کیسه اب گرم ها بخر اب گرم پر کن توش بزار تو پریودی دوش زیاد خوب نیس

باشه گلم مرسی.وای جدیی اخه من بعضی وقتا میرم حتی پیش اومده روز اول پریودی هم رفتم😭😭😭😭😭

باشه گلم مرسی.وای جدیی اخه من بعضی وقتا میرم حتی پیش اومده روز اول پریودی هم رفتم😭😭😭😭😭

دوش خودش درد رو زیاد میکنه

منم یبار رفتم دردم بیشتر شد

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺