powerfull مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 11458 عنوان خیلی احمقم .... 129 بازدید | 10 پست بهم میگه بریم بیرون ﭺقتی میرم هیجا پیاده نمیشه همش تو ماشین دور میزنه سرم گیج میره روم نمیشه بگم بریم کافه گفتم پیاده شیم یکم قدم بزنیم پیﭺوند از طرفی دوسش دارم شما باشید ﭺیکار میکنید? 1401/10/29 | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamid_mrz عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1213 تعارف داری مگه ؟بگو برو کافه 📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
fereshteh_78 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 452 وا خب بهش بگو 😐مقصر خودتی که حرفی نمیزنی حداقل یبار بگو ببین واکنشش چیه شاید احتمال زیاد خسیس باشه ک حتی یبارم نبردتت همش تو ماشینی اونم از خدا میخواد
powerfull مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 11458 تعارف داری مگه ؟ بگو برو کافه خودش ببره حس بدی بهم دست میده بگم ببر کتفه نخواستم پیاده شو لاقل همش دور میزنه😑
Mona115 عضویت: 1394/05/04 تعداد پست: 692 منم شوهرم اوایل همینجوری بود باورت نمیشه دو ساعت تو خیابونا منو میچرخوند بعدم میومدیم خونه. الان جدیدا هررردفه میگم بهش دمی رستوران خوب یهو میگم نگهدار گشنمه. یا اگه گشنم نباشه دم ی ابمیوه فروشی خوب میگم برو ابمیوه بخر دلم معجون میخاااااد اونم کلی کیف میکنه و میره بهترینشو میخره احساس میکنم خودشون متوجه نیستن یا واقعا ب ذهنشون نمیرسه دیگه. 😁😁😁😁
hamid_mrz عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1213 خودش ببره حس بدی بهم دست میده بگم ببر کتفه نخواستم پیاده شو لاقل همش دور میزنه😑 🤣🤦♂️بدون خرج داره باهات ارتباط بر قرار میکنه و..وگرنه هر کسی میدونه باید بره کافه ولش کن تمام 📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
powerfull مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 11458 منم شوهرم اوایل همینجوری بود باورت نمیشه دو ساعت تو خیابونا منو میچرخوند بعدم میومدیم خونه. الان جدی ... خودش میخره ولی دلم شکوند حس میکنم نمیخواد جایی باهام دیده بشه حتی پیاده نمیشه راه بریم
mahella عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 79 منم اینجوریم کلی به خودم میرسم اونوقت همش میشینم ماشین،بهونشم اینه بیرون هوا سرده…،فک کن من بیرونم احساس سرما نمیکنم ولی اون میپیچه به خودش😂 دیگه عادت کردم خودم میگم کجا بریم،از قبل برنامه بچین مثلا بگو شب بریم فلان کافه بعدش کلی خوش بگذرونین
powerfull مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 11458 🤣🤦♂️ بدون خرج داره باهات ارتباط بر قرار میکنه و.. وگرنه هر کسی میدونه باید بره کافه ... خاک بر سرش اصن خودم حساب میکنم یکم متمدن باشه
powerfull مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 11458 منم اینجوریم کلی به خودم میرسم اونوقت همش میشینم ماشین،بهونشم اینه بیرون هوا سرده…،فک کن من بیرونم ا ... ن بابا اینا میترسن دیده بشن جایی
powerfull مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 11458 منم اینجوریم کلی به خودم میرسم اونوقت همش میشینم ماشین،بهونشم اینه بیرون هوا سرده…،فک کن من بیرونم ا ... توام دیگ ب خودت نرس