2777
2789
عنوان

چرا زود می‌بخشم ؟

239 بازدید | 15 پست

وقتی کسی یه حرفی میزنه یا دلمو می‌شکنه زود می‌بخشم تازگیا اینطور شدم ‌‌ . حرفشو تو ذهنم میارم میگم چیزی نگفته که بزار ببخشم . حتی حرفهای بد رو هم

الهی گاهی نگاهی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دل رحمی ویژگی خوبیه برای خودت آرامش میخری 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

شاید چون ترجیح میدی اون ادما تو زندگیت بمونن تااینکه دورت خلوت بشه، از تنهایی میترسی برای همین آدمارو هرچقدم سمی و بیشعور باشن میبخشی که بمونن. 

نظر خودت چیه

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

شاید چون ترجیح میدی اون ادما تو زندگیت بمونن تااینکه دورت خلوت بشه، از تنهایی میترسی برای همین آدمار ...

نمیدونم شاید. وقتی کسی ناراحتم میکنه یا رفتار بدی می‌کنه خیلی ناراحت میشم ولی تو خلوت خودم فک میکنم میگم کاری نکرده که بزار ببخشم. بزار من باهاش اونطوزی رفتار نکنم ناراحت میشع . چه غریبه چه دوست

الهی گاهی نگاهی...

نمیدونم شاید. وقتی کسی ناراحتم میکنه یا رفتار بدی می‌کنه خیلی ناراحت میشم ولی تو خلوت خودم فک میکنم ...

بنظرم چون خیلی دلشکسته ای. بحث مهربون بودن نیست چون اولش متوجه میشی کارشون زشت بوده ولی خودتو گول میزنی و قانع میکنی. بخشنده بودن خوبه ولی عزت نفس داشتن مهم تره. بخشش برای کسیه که یک بار حرفی رو میزنه و حتما هم عذرخواهی میکنه، نه اینکه چپ و راست نیش بزنه و تکرار کنه و تو هم خوردتر از قبل بشی و هی ببخشی. این له شدنه، نه بزرگواری. 

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

منم حرف کسی رو به دل نمیگیرم معمولا

ولی چند روز پیش همسرم از ارثی که بهش رسیده بود یه خونه خرید خیلی خوشحال بودم،عموم خونه ما بود فهمید بعد گفت اره فلانی هم ادم خوبی بود ولی رشوه گرفت زندگیش از اینرو به اونرو شد

در صورتی که شوهر من اصلا شغلش طوری نیست بتونه رشوه بگیره بدبخت

این دفعه میخوام نبخشم و همیشه این حرف یادم باشه،حتی اگه به قیمت اتمام رابطه باشه