2777
2789
عنوان

مجرد یا متاهل

246 بازدید | 15 پست

بچه ها من نمی‌دونم از مردی که  خوشم میاد مجرده یا متاهل چن تا نشونه رو میگم شما حدسیاتتون رو بگین بی زحمت استاد دانشگاهه دکترا داره حدود 34 35 سالشه حلقه نداره دستش پیجش رو دارم کلی پیج شیک لباس و کفش مردونه فالو داره کلی پیج دکوراسیون خونه وسایل خونه پیج اسباب کشی پیج آشپزی یکی دوتا داره کلا خیلی ب دکوراسیون خونش اهمیت میده  شاید برا خونه مجردیش میخاد مردای متاهل در این حد دغدغه وسایل خونه ندارن نع؟ بعد ازین جا شک کردم ک یکی دوتا پیج طلا و زیور آلات زنونه فالو داشت هیچ عکسی ام از زن و بچش تو پیجش نیست نه کپشن عاشقانه ای هیچی از کجا بهففمم الان متأهله یا مجرد نظرتون چیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ت کلاس بپرسید ازش خب 

ماهم ی استاد داشتیم بحث سر فوق و دکترا گرفتن بود یکی از پسرامون پرسید شما ک دیدت ب درس اینه چرا تا الان ازدواج نکردی اونم گفت من زن دارم ک خیلی وقته ازدواج کردم 🥲😂

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

نمیشه حدس زد

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁