2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میاین لطفا

287 بازدید | 10 پست

کسی قرص ال دی استفاده کرده؟من دفه اولمه بعد متاهلی استفاده میکنم اخه مجردی کیست داشتم ۳ ماه خوردم اما الان استفاده میکنم پریودم تموم شده ولی از وقتی قرص رو استفاده میکنم لکه بینی دارم اما خیلی کم ممکنه از قرص باشه؟بعد بعضیا میگفتن گوارش رو اذیت میکنه نمیدونم چون ب خودم تلقین میکنم احساس درد میکنم توناحیه شکم یا واقعا اذیتم میکنه ی درد کوچیکه.کسایی ک تجربه دارن راهنمایی کنید خواهشا

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
عزیزم قرص ال دی عوارضش یه مقدار زیاده  با یه قرص بهتر جلوگیری کن

اخه نمیدن ک داروخونه ها دکترام نمیدن ک

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر منم مصرف کن عوارضش خیلی بده برو دکتر واست یه کم بی عوارضشو بده

مگه میدن دکترا؟

به نظر منم مصرف کن عوارضش خیلی بده برو دکتر واست یه کم بی عوارضشو بده

الان قط کنم باز پریود میشم؟؟۴روزه تموم شده پریودم و مصرف میکنم

مگه میدن دکترا؟

اره به من که داده بودن تو نت هم تحقیق کردم اسمش دقیق یادم نیس میگفتن کم عوارض ترین قرصه من اون ماه که میخواستم مصرف کنم دیدم باردارم نکردم ریختم دور اسمشو نمیدوتم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
الان قط کنم باز پریود میشم؟؟۴روزه تموم شده پریودم و مصرف میکنم

اطلاعی ندارم جتما شنبه به دکتر برو بپرس

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
دکتر تجویز کنه میدن

مشکل همون دکتره دیگه ک تجویز نمیکنه

اوایل ازدواج کاندوم شوهرم پاره شد، دو تا اورژانسی خوردم حالت تهوع گرفتم، شوهرم برد منو دکتر، دارو خوردم خوب شدم، شکمم داشت بهم می‌پیچید، کلا بهم نساخت، اما زن داداشم 12 سال می‌خورد خیلیم ترگل مونده

خدا رو شکر زندگیم خوبه، راضی هستم