2821
2789
عنوان

آموزش کیک

84 بازدید | 2 پست

دوستان یه گروه ایتا دارم آموزش انواع کیک،هزینش فقط ۲۰هزار تومنه،الان یه تعدادی هستن میخوام آموزش رو شروع کنم اگه کسی تمایل داشت بیاد

با آموزش من میتونید کسب و کار خودتونو داشته باشید و یه منبع درامدی بشه واستون

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

https://eitaa.com/joinchat/3746234665Gb6dbe2d2a4

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

کسایی ک دنبال کار در منزل هستید با این اموزش میتونید کسب و کار خانگی خودتونو راه بندازین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

2824
2823
2791
2779
2792