2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گفت از خونه من برین!!💔😓

2173 بازدید | 109 پست

سلام بچه ها

دیشب مادر شوهرم تمام قبض های آب و برق و گاز رو آورد گفت از وقتی اینجا زندگی میکنین همه چی دو برابر شده، منم همه رو حساب کردم و پولشو دادم بهش.

اینا به کنار...

تا قبل از اینکه من بیام تو این خونه روال شون اینطوری بود که صبح و عصر چایی درست میکردن الان هم همین طور 

ولی درمیاد به من میگه چایی هامون تموم شد برو چایی بخر‌.

خب فرض کن همون لیوان چایی که دور میریختی رو می‌دادی به من😑😑😑💔

خدا می‌دونه چه آدمیه.

بعدشم بهم گفت دیگه رو اجاق گاز من غذا نپز و تو سینک منم ظرف نشور ،برو وسیله ها خودتو دست بگیر😑😑😑

آخه من تو یه اتاق زندگی میکنم چطوری همه وسیله هامو دست بگیرم؟؟

با گریه اومدم به شوهرم گفتم یه خونه پیدا کن اجاره ای از اینجا بریم.

اونم گفت کل پول مون رو ریختیم تو خونه که خونه مون تکمیل بشه، پول نداریم که 

گفتم طلاهامو می‌فروشم حتی حلقه نامردیم رو

یهو شوهرم بغض گلوشو گرفت 

از دیشب از اتاق بیرون نرفتم که مبادا مادر شوهرمو ببینم 

خدا می‌دونه چه آدمیه که بخاطر یه لیوان چای یا مصرف کردن یکم آب و برق اینطوری منو به هم ریخته 

دیشب ایقد گریه کردم که خوابم برد 

شوهرم دلداریم میداد می‌گفت همه چی درست میشه یا مادرم از رو شوخی گفته 

ولی دل من دیگه نسبت به مامانش صاف نمیشه.

برا دختراش خوب خرج می‌کنه و دلسوزی می‌کنه ولی سر پسرش که میرسه، همه ش پولی میشه.

اخرشم پول جور میکنیم از اینجا میریم تهش هم دل نسوزونه بگه پسرمو تازه عروسمو بیرون کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر خودتون این بوده ک برا چه مدت خونه مادرشوهرت بمونید؟اگر خیلی زیاد نیس برو خونه مامان خودت

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

وظیفشه . پررو بازی دربیار تا خونت درست بشه. اصلا بهش محل نده . روی چهار وعده چایی درست کن تا بگه صد رحمت به روزی دوبار . اگه بخوای زود ناراحت بشی و ازش فرار کنی تو زندگیت موفق نمیشی

وا

وقتی شریکی زندگی میکنین خب هزینه هام باید نصف بشه اگه تعدادتون برابره

حرفش ک گفته از سینکم استفاده نکن ک خب اشتباه بوده ولی اینکه پول قبضارو فقط اون بده یا چای شما نخرین اصلا ولی همیشه بخورین کاملا حق با مادرشوهرته 

باتموم وجود درکت میکنم برید از خونش ورابطه رو خیلی کم کنید قهر نباشید اماسرسنگین باشید

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..