han08 مدیر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 101 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 44 پست اونایی که امروز کنکور داشتینچطورر بودد😬 1401/10/29 | 11:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 50373 کنکور دو ساعت و نیم شده دیگ مگ ساعت ۸ شروع نکردن؟ ۸ و نیم شروع میشه توزیع دفترچه ها، کنکور ریاضی ۲ ساعت و نیمه تجربی حدود ۳ ساعت و نیمه «ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»
وسط_دو_راهی عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 2566 چراااا من اومدم 😁😁 چطور بود؟ سوالاش خوب بود؟ کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5667 چرااا😐 دو دقیقع دیر رسیدم دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
roshaaaaaaaaah عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 6234 بخدا دو دقیقه دیر کردم فقط دو دقیقه اخی فداسرت عزیزم دوازدهمی؟ سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
ماه__دخت عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 9284 کنکور دو ساعت و نیم شده دیگ مگ ساعت ۸ شروع نکردن؟ ۸ونیم شروعشه اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 50373 چراااا من اومدم 😁😁 زود پاشدیا😜 «ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»
han08 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 101 بخدا دو دقیقه دیر کردم فقط دو دقیقه واعییی😂🤦🏻♀️خب تو کارت ورود به جلسه که زده یک ساعت قبل اونجا باشی تو دیگ باید تا نیم ساعت قبلش میرسیدی حداقل🚶♀️
han08 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 101 ۸ و نیم شروع میشه توزیع دفترچه ها، کنکور ریاضی ۲ ساعت و نیمه تجربی حدود ۳ ساعت و نیمه عااو اوک
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5667 اخی فداسرت عزیزم دوازدهمی؟ ن پشت کنکوری داغون دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
aaaperansa عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3609 ن پشت کنکوری داغون الهی بگردم عوضیانکه خیلی قانون و مقرراتم اجرا میکنن درست حسابی ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️ وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
وسط_دو_راهی عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 2566 سخت بود از نظر من 😥 چه رشته ای بودی ؟ کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️