بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نکن زندگیت آسیب می بینه بعید میدونم شوهرت راضی بشه
مردان زن نما درخواست دوستی ندن/ با عرض معذرت سن و جنسیت و مجرد و متاهلی مساله شخصیه نپرسیدم نپرس/بی وفائی و شکست تقدیرمن بوده پس قبل از هر چیز مواظب باش دوباره نشکنی که دیگه جوش نمیخوره و کارم تمامه💔خسته ام از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های این دنیا مال کیست؟ باختم در عشق اما باختن تقصیر نیست! ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست؟
هرچیزی که زندگیت رو دچار مشکل میکنه و خودتو دچار دغدغه رها کن
میدونی خیلی دوسدارم کار های زیادی انجام بدم .چنتا شغل داشته باشم .بیشتر وارد اجتماع بشم . و از طرفی هم به قول شما همشون دغدغه آفرینن . اما اگر کاری انجام ندم احساس بی ارزشی میکنم