2777
2789
عنوان

معجزه لاغری

1295 بازدید | 8 پست

دوستان طب سنتی ب من تخم کتان زیره سبز رازیانه وچشوم و سرکه سیب حتما خانگی داده.برای هم وزن کم کنم هم سایز و دارم ب نتیجه میرسم و بنظرم خوب بوده

اگر کسی یکی از اینارو مصرف کرده و لاغر شده لطفا مدت زمانش و میزان لاغری رو بگه و همینطور تغیرات سایزی مچکرم

من خودم خیلی راضی ام ولی وزن نکردم و سایزم نگرفتم اما مشخصه که تغییر کردم مخصوصا شکم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم سرکه سیب بعد معدت روداغون میکنه من خوردم والان داره از معده عذاب میکشم سعی کن سرکه سیب وکمتر کنی

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

از زیره و رازیانه و کتان اسیاب کردم میجوشونم میخورم روزی جمعا3 لیوان قبل از شام و نهارم 

چشوم رو بخاطر تیرویید بهم داده کم کاره 

سرکه سیبم 3 قاشق ناشتا

ولی در کل بدنا فرق داره اگه ب کسی نسازه دردسر میشه براش 

برای سرکه هم معده باید سالم باشه

عزیزم سرکه سیب بعد معدت روداغون میکنه من خوردم والان داره از معده عذاب میکشم سعی کن سرکه سیب وکمتر ک ...

بهم گفت خونگی فقط بخورم و اینکه با اب جوش باشه و چون معده ام سالمه مشکلی پیش نمیاد ولی در کل اینارو برای دراز مدت نمیشه خورد معمولا در حد دوماه مگفت بخورین

بهم گفت خونگی فقط بخورم و اینکه با اب جوش باشه و چون معده ام سالمه مشکلی پیش نمیاد ولی در کل اینارو ...

منم معدم سالم بود بااب قاطی میکردم وقبل از غذامیخوردم حدوا یماه مصرف کردم بعد چند ماه معدم داغون شدش از طب سنتی بپرس اگه میشع جای سرکه کپسول سرکه سیب بخور میگن کپسول اسید نداره ومعده رواذیت نمیکنه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین