2777
2789
عنوان

مصاحبه کاری

1383 بازدید | 15 پست

بچه ها شما چند بار برای مصاحبه کاری رفتید و قبول نشدین شده بخاطر اینکه تو مصاحبه قبول نشدین تن به شغلی که پایین هست بدین؟ در کل تو مصاحبه باید چیکار کنم که قبولم کنن

من تا الان نرفتم رشتمم عمران نقشه برداری بوده اما وضعیت مالی خوبی و علاقه ای بهش نداشتم.. الانم تو یه مغازه ام 

خیلی سخته خیلی حس میکنم خودمو له کردم ک اینجام اما اون رشته هم دوس ندارم 26سالم هست دیگه نمیتونم یعنی حوصله و پول  دویاره خوندن ندارم

اره الان شش ماهه که دنبال کارم خیلی جاها مصاحبه رفتم بعضی جاها قبولم کردن بعضی جاها نه بنظرم نباید کاری کنی ک انتخابت کنن اونا اگ بدونن برای کارشون مناسبی خودبه خود انتخاب میشی ولی همونجا نشون بده ک روابط عمومیه خوبی داری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۸ بار مصاحبه رفتم و هر ۱۸ بار قبول شدم ، فقط و فقط مهارت و تسلط باید داشته باشی تو زمینه کاری که هستی وگرنه اصلا به مدرکت نگاهم نمیکنن اگه کار بلد نباشی من این همه جا رفتم هیچکس ازم مدرک نخواسته 

آره خیلی حس بدی دست میده به آدم من احساس شکست میکنم‌

اره منم..خیلی زیاد اینجا هم همش ناراحتم حس افسردگی دارم ولی واقعا علاقه ای ب رشتم ندارم ولی خب نشخوار ذهنی هم ولم نمیکنه ک کاش جای این رشته سخت رفته بودم حسابداری

اره الان شش ماهه که دنبال کارم خیلی جاها مصاحبه رفتم بعضی جاها قبولم کردن بعضی جاها نه بنظرم نباید ک ...

من اعتمادبنفسم بالاست و روابط عمومی خوبی دارم، ولی نمی‌دونم تو اولین جلسه باید به چه شکل رفتار کرد که متوجه بشن 

اره منم..خیلی زیاد اینجا هم همش ناراحتم حس افسردگی دارم ولی واقعا علاقه ای ب رشتم ندارم ولی خب نشخوا ...

خب الان تو تحصیل کرده ای دیگه حداقل برو کاری دفتری انجام بده چرا رفتی فروشندگی، البته فروشندگی هم بد نیست ولی به فکرش باش کار پیدا کردی از اینجا دربیا

عزیزم من مدیر مالی هستم تو این زمینه هر چی که نیاز بود رو یاد گرفتم 

خب بازار کار برای شما خوبه، من تو رشته خودم که علوم ورزشی هست سابقه کار و مدارک و مهارت دارم، ولی دوست دارم تو شهرک صنعتی کار کنم چون هم حقوق پایه میدن و اینکه بیمه میکنن مثلا برای امور اداری میرم ولی چون رزومه مرتبط ندارم قبول نمی کنن چطوری باید برم برای کارآموزی یکم راهنماییم میکنی؟ 

خب بازار کار برای شما خوبه، من تو رشته خودم که علوم ورزشی هست سابقه کار و مدارک و مهارت دارم، ولی دو ...

خب امور اداری ینی دقیقا چه کاری؟ ببین حتما باید Icdl رو مسلط باشی برای هرکار اداری واقعا لازمه ، یه سری دوره ها هم هست مخصوص پست های اداری 

خب الان تو تحصیل کرده ای دیگه حداقل برو کاری دفتری انجام بده چرا رفتی فروشندگی، البته فروشندگی هم بد ...

کار دفتری تو روستا نیس پول جایی رفتن هم ندارم عزیزم شهر هم خابگاه و اسنپ گرونه فک نکنم بیشتر از اینا بشه ک چیزی برام بمونه‌..

من مغازه کافی نت کار میکنم اونم مال دوستمه فعلا بچه اش کوچیکه وگرنه خودش برمیگرده..اما کالا پزشکی هم کار کردم در کل میدونی کاری ک شانت حفظ نشه نباید بری به نظرم..داغون میشه مخصوصا دخترا چون واقعا من یکی کشش بی ادبی و حرفای خیلیا رو ندارم..