2777
2789
عنوان

به نظرتون .‌...

205 بازدید | 11 پست

من تمام مراسمات فوت اقوام برادرشوهر بزرگم رفتم از خونه خود طرف تا شام غریبان و مزار تا سوم .بعد جاری کوچک اصلا نیومده . با هزار گله برادرشوهر بزرگم رفته به گوش طرف رسیده .از حرف مادرشوهر فهمیدم جاری کوچک امروز واسه پنجشنبه ش می‌ره . منم قراره برم. بعد این جاری با مادرش میاد منم با جاری قطع رابطه م سر توهین به من الان اگه مادرش سلام کرد جواب بدم یا نه البته فکر نکنم اصلا مادر ه شعور داشته باشه سلام کنه.

جواب سلام واجبه.. تو با جواب دادن شعور خودتو نشون میدی مثل اونا نباش.. 

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مامانش باید تو سلام کنه؟ تو باید سلام کنی بعدم بهش توهین می‌کنی میگی شعور نداره

شعورشو که دیدم تو مراسم دهم بچه جاری که هنوز قطع رابطه نبودیم به همه دست داد به جز من . اگه اونا بعداً بیان آره دیگه اون باید سلام کنه

مادرش با اون سن قراره ب شما سلام کنه؟بعد میگی فک نکنم شعور سلام کردن داشته باشه؟ بعد تازه میگی جوابش ...

شعورشو که دیدم تو مراسم دهم بچه جاری که هنوز قطع رابطه نبودیم به همه دست داد به جز من . اگه اونا بعداً بیان آره دیگه اون باید سلام کنه

اومد سلام نکرد منم محل ندادم

خب چون خودت باید میگفتی سلام خودتو جلو بقییه خوب نشون بده بذار بد اونا باشن و اینکه بازم میگم ما که هم رو نمیشناسیمم قصدم کمک بهت هست وظیفه کوچیکتر سلام 

خب چون خودت باید میگفتی سلام خودتو جلو بقییه خوب نشون بده بذار بد اونا باشن و اینکه بازم میگم ما که ...

نه اومد فقط با مادرشوهرش دست داد با من نه . منم گله شو به پدرشوهرم کردم