2777
2789
نتیجه چیشد خواستگاری مبارکهه

نمیدونم هنوز ک زنگ نزدن از دیشب

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر منم عقد بودم و اون اوایل عروسی بیشتر تابستونا که ما زنا فقط خونه بودیم شبا که شوهر و بچه ه ...

گشنش نمیشد؟!  چقدر عجیب

3وعده اصلی رو که باید باشه هیچ دو بار میان وعده نیازه برای من....

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

شما پسند کردین؛ صحبتم کردین باهم هرچی قسمت باشه ان شاءالله خیره

مرسی

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍
گشنش نمیشد؟!  چقدر عجیب 3وعده اصلی رو که باید باشه هیچ دو بار میان وعده نیازه برای من....

صبحانه میخوردیم شام هم اره

میانوعده میوه ای چیزی

ولی به وعده ناهار اهمیت چندانی نمیداد

چی میشد یچیز بپزه

خودشم نه والا اینقده مشغول میشد که غذا خوردن یادش میرفت

منم یه حاضری چیزی پیدا میکردم میخوردم

بعدشم دیگه خودم بهش میگفتم یچیز بپزیم خب

یه غذای نونی میپختیم

گشنش نمیشد؟!  چقدر عجیب 3وعده اصلی رو که باید باشه هیچ دو بار میان وعده نیازه برای من....

حالا بنده خدا تو خورد و خوراک خسیس نیستا 

ولی انگار اینجوری فک میکرد برا دونفر آدم پاشم آشپزی کنم ارزش نداره وقت گیره🤣

یچیزی سرهم میکنیم میخوریم حاضری 

حالا بنده خدا تو خورد و خوراک خسیس نیستا  ولی انگار اینجوری فک میکرد برا دونفر آدم پاشم آشپزی ...

😂🤦🏻‍♀️طفلی مادرشوهر من اینجوری نیست همش خونشونم بم غذا میده یه مدت مریض شدم خونشون موندم غذا نمیتونستم بخورم بیسکوییت عسل درست میکرد هی میداد دستم

حالا بنده خدا تو خورد و خوراک خسیس نیستا  ولی انگار اینجوری فک میکرد برا دونفر آدم پاشم آشپزی ...

😂😂😂

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر