2777
2789
منم خونه مادرشوهرم برم ازگشنگی میمیرم یعنییی مگه شوهرمم باشه فقطاونموقع غذا درست میکنه،تابستونا از گ ...

😂😂😂😂نه اینا تا این حد نیستن اولین بارشونه همیشه بهم غذا میدن

نون نی😂🤦🏻‍♀️

پاشو برو ی نون سنگک داغ بگیر و پنیر یا عدسی بخر بیار صدا مادر شوهرت کن بگو مامان جون بیاید امروز باهم صبحونه بخوریم 

دیگه یاد میگیره صبحا صبحونه بیاره😁

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیله؟؟؟ نودل؟؟؟ شما چرا اینقدر هجیبید صبحانه مگاه نون پنیر و خامه و از این مدل چیزا نمیخورید؟

😐نه عزیزم عجیب نیستیم فیله رو درست کردن براش برد سرکار برای ناهار 

نودلم برای این گفتم که نون نیست خودم بخورم

خودشون هیچی نمیخورن؟نمیگن این بنده خدا حتما گشنشه؟عجب آدمایی هستند آژانس بگیر برو خونه تون دیگه هم شبا نمون که صبح گشنه نمونی😁

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
منم خونه مادرشوهرم برم ازگشنگی میمیرم یعنییی مگه شوهرمم باشه فقطاونموقع غذا درست میکنه،تابستونا از گ ...

مادر شوهر منم عقد بودم و اون اوایل عروسی بیشتر تابستونا که ما زنا فقط خونه بودیم شبا که شوهر و بچه هاش بودن غذا میپخت خیلی بده تابستونا روزا بلنده آدم هلاک میشه 

الان منکه خیلی کمتر میرم خونش ولی بازم بهتر شده یچیزی درست میکنه یا میگه خودت بپز

پاشو برو ی نون سنگک داغ بگیر و پنیر یا عدسی بخر بیار صدا مادر شوهرت کن بگو مامان جون بیاید امروز باه ...

یبار این کارو کردم محلشون خیلی بده همش مکانیکیه :/ مردمو زنده شدم تا برگشتم کلی تیکه بارم‌کردن

یبار این کارو کردم محلشون خیلی بده همش مکانیکیه :/ مردمو زنده شدم تا برگشتم کلی تیکه بارم‌کردن

طوری نی اسنپ بگیر برو بیا حدقل به داد اون خندق بلات برس تا نمیدی از گشنگی🤣🤣

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤

از من نصیحت به همه تازه عقد کرده ها 

همیشه تو کیفتون پر تنقلات باشه 

اونجوری چیزیم نخوردید میتونید با تنقلات خودتون سیر کنید

حالا خونه مادرشوهر من ناهار و شام تعطیله، یعنی یکی باید مادر شوهره رو هل بده تا ی چی درست کنه یا خودمون درست کنیم یا هرچی گیرمون اومد بخوریم، اما صبحانه با مخلفات همیشه برقراره بدون استثنا😄

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍