2777
2789
عنوان

امتحان ن ن ن

241 بازدید | 17 پست

شنبه بالغ بر ۷۰۰ صفحه امتحان دارم نمیرم سر کتاب ها. وقتی به حجمش فکر می کنم خسته میشم اما اگر بهش امتحان رو در نظر نگیرم خسته نیستم. کندخوانم هستم. ترم آخرمه باید پاسش کنم. دو تا قهوه هم خوردم. حمام هم نمی تونم برم. 

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فرداکنکور دارم 

وقت نداشتم حموم برم وبه خونم برسم

دیروز کمر همت  بستم  خونه روجاروکشیدم دسشویی رو شستم  ظرفاموشستم  حموم رفتم وای نتونستم  پسرموحموم  کنم مونده براشنبه  ان شاالله 

عشقم پسرم و دخترم

بزارتجربه خودموبهت بگم.من حتی توهوای سردیه کاپشن میپوشیدم میرفتم حیاط قدم زنان درس میخوندم این باعث میشدفکرم ازادترشه.تاسردم میشدمیومدم تو.وقتیم خسته میشدم پنج دقیقه میزاشتم کنارمیرفتم درازمیکشبدم یچی میخوردم دوباره پرانرژی شروع میکردم.فقط ظهراغذاسنگین نخورخوابت نگیره.بخدا۷۰۰صفحهدچیزی نیس.اینطوری ب خودت تلقین کن.زودترتموم میشی

خب تقسیم بندی کن.اول ازکم شروع کن بعدبیشترکن وبخون‌حموم بروبدنت حال بیاد.غذاخوب بخورانرژی بگیر.به حج ...

درسته ممنونم

منم فرداکنکور دارم  وقت نداشتم حموم برم وبه خونم برسم دیروز کمر همت  بستم  خونه روج ...

خدا قوت موفق باشی

بزارتجربه خودموبهت بگم.من حتی توهوای سردیه کاپشن میپوشیدم میرفتم حیاط قدم زنان درس میخوندم این باعث ...

وای آفرین پس منم الان همین کار رو می کنم میرم تو حیاط می خونم. ممنون که گفتی

بروبشین گلم درستو بخون .به حجم فکرنکن بگو میخوام درباره این موضوع اطلاعاتموبیشترکنم

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم.